Futbalistky Partizána Bardejov posilní nová hráčka zo Spiša

11x
17. Júl 2014

Ženský klub Partizána Bardejov ulovil veľkú mladú rybu

 img_4975.jpg

Len prednedávnom si futbalistky Partizána Bardejov vybojovali postup do 1. celoslovenskej futbalovej ligy a už sa pripravujú na novú, náročnú sezónu. Aj keď hráčky majú v týchto dňoch ešte voľno, príprava už klope na dvere. Takisto aj nový súťažný ročník, veď Bardejovčanky sú prihlásené aj do Slovenského pohára, ktorý sa hrá predposledný augustový týždeň.  V závere augusta štartuje aj prvá liga. Aby sa Bardejovčanky v lige nestratili, potrebujú svoj káder vhodne doplniť. Niektoré hráčky odchádzajú na vysoké školy, iné nebudú hrať z iných dôvodov. 

Prvou a o to cennejšou posilou sa stala mladá Mária Mikolajová, ktorá do Bardejova prestupuje zo Spišskej Novej Vsi. Rodáčky zo Spišského Hrušova si vo svojom rodisku vytvorila veľmi dobré meno a patrí k najlepším mladým futbalistkám v tejto časti Slovenska.  M. Mikolajová odchádza do Bardejova za lepšími podmienkami.  Táto futbalistka je kapitánkou mládežníckeho reprezentačného výberu dievčat, ktoré si vybojovalo postup na olympijské hry mládeže, ktoré sa uskutočnia v druhej polovici augusta v Číne.  

Partizán Bardejov potrebuje posilniť na každom poste a tak uvidíme, kto ďalší pribudne do kolektívu dievčat, hlavne do A tímu. 

Prihlásené družstvá v prvej lige:  ŠKF VIX Žilina,  Partizán Bardejov, FC Baník Horná Nitra, Štich Humenné,  ŠK Slovan Bratislava,  FK Dúbravka, FK Slovan Duslo Šala, Slovan Trenčianske Teplice,  ŠK Selce, FC Union Nové Zámky.

(red)

437
Diskusia
Pridať komentár