Bardejovská mestská polícia má nového šéfa

1904x
28. Marec 2024
Mestskú políciu v Bardejove bude viesť Ján Prokopčák
Doterajší náčelník Milana Hoško, ktorý viedol mestskú políciu dvadsať rokov, odišiel 1. apríla 2024 do dôchodku. (Zdroj: FB Mesto Bardejov)  
 
Vo štvrtok 28. marca si poverenie na zastupovanie náčelníka Mestskej polície v Bardejove prevzal Ján Prokopčák.
 
Doterajší, dlhoročný náčelník Milana Hoško odišiel 1. apríla 2024 do dôchodku. Poverenie je tak limitované do doby riadneho menovania nového náčelníka, ktoré je podmienené súhlasom Mestského zastupiteľstva.
 
Novým šéfom mestskej polície sa stal Ján Prokopčák. (Zdroj: FB Mesto Bardejov) 
 
„Odchádzajúci náčelník Milan Hoško je človek, ktorý v radoch polície slúžil takmer 50 rokov (47), z nich dvadsať rokov ako náčelník MsPO v Bardejove. Ako na dnešnom stretnutí povedal primátor Boris Hanuščak pod jeho vedením sa MsPO v Bardejove kreovala ako profesionálna ustanovizeň, v plnej miere zabezpečujúca verejný poriadok a ochranu majetku, zdravia a životy obyvateľov mesta," informovalo na webovej stránke Mesto Bardejov.
 
 Vo štvrtok 28. marca si poverenie na zastupovanie náčelníka Mestskej polície v Bardejove prevzal Ján Prokopčák. (Zdroj: FB Mesto Bardejov)
 
„Aj preto bola štvrtková rozlúčka v znamení nielen profesijného, ale aj ľudského poďakovania sa za dvadsaťročnú prácu v prospech samosprávy a jej obyvateľov. Novému poverenému náčelníkovi Mestskej polície v Bardejove želáme veľa pracovných úspechov a bezproblémové nadviazanie na jej doterajšiu prínosnú existenciu."
(13:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár