Sme na pulze diania v cestovnom ruchu, hovorí vedenie Bardejova o aktivitách Karpatského Euroregiónu

1897x
26. Marec 2024
Mestu Bardejov sa darí byť na pulze diania v oblasti cestovného ruchu, informuje na sociálnej sieti
 Vytváraním pestrej palety produktov si bude môcť potencionálny návštevník v rámci značky Carpathia vybrať ten, ktorý najviac zodpovedá jeho záujmom. (Zdroj: FB Mesto Bardejov)

„V uplynulých týždňoch sa zástupcovia mesta opäť zúčastňovali na aktivitách Karpatského Euroregiónu, vďaka ktorým sa darí byť na pulze diania hlavne v oblasti rozvoja cestovného ruchu," informuje na sociálnej sieti Mesto Bardejov.

Na konferencii v historickom meste Jaroslaw, okrem možnosti prezentovať Bardejov na pôde Univerzity PANS, získali zástupcovia mesta poznatky aj od odborníkov z nórskej univerzity NORD v Bodo, ale aj od mnohých odborníkov z Poľska. Po konferencii mali možnosť prezrieť si časť podzemia krásneho historického mesta Jaroslaw, s ktorým v tomto roku podali niekoľko spoločných projektov v rámci programu Interreg.
 
Náš región ukrýva množstvo zaujímavých miest, ktoré ukrývajú nielen bohatú históriu a pamiatky. (Zdroj: FB Mesto Bardejov)

„Vďaka medzinárodnému projektu Central Mountains sa mohol tím Kultúrneho a turistického centra (KTC) Bardejov minulý štvrtok 21. marca zúčastniť konferencie a workshopu zameraného na sieťovanie a tvorbu produktov cestovného ruchu. Náš nádherný región ukrýva množstvo zaujímavých miest, ktoré ukrývajú nielen bohatú históriu a pamiatky, krásnu prírodu, ale aj množstvo šikovných ľudí vyrábajúcich tradičné alebo aj moderné produkty, s ktorými sa môžeme vo svete hrdo prezentovať," uvádza ďalej mesto.
 
V uplynulých týždňoch sa zástupcovia mesta opäť zúčastňovali na aktivitách Karpatského Euroregiónu. (Zdroj: FB Mesto Bardejov)

Vytváraním pestrej palety produktov si bude môcť potencionálny návštevník v rámci značky Carpathia vybrať ten, ktorý najviac zodpovedá jeho záujmom a vybrať sa za ním, aby ho mohol zažiť alebo ochutnať.

„Teší nás, že v rámci aktivít Euroregiónu sa darí vytvárať čoraz väčšiu sieť odborníkov, organizácií ale aj podnikateľov a jednotlivcov pôsobiacich v cestovnom ruchu, ktorých spája spoločný cieľ - rozvíjať cestovných ruch na území Karpát a spoločne priťahovať do nášho regiónu turistov z celého sveta," dodáva na svojej FB stránke mesto.
(8:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár