Nelichotivé výsledky preverí líder z Lučenca

1566x
22. Marec 2024
Futsalisti Bardejova čakajú na súpera do play-off
Partizáni sa v piatok pokúsia a malý zázrak 
 
Kolektív Partizán Bardejov futsal v ostatných dueloch nepresvedčil. Čiastočne sa mu darí do polčasu, no po prestávke viditeľne nestačí na šikovnejších súperov.
 
Po polčase to bolo na uterák
 
Po nešťastnej prehre s Prievidzou naložila Pinerola Bratislava domácemu Partizánu deväť gólov. Z toho po prestávke sedem. Čikoš inkasoval až sedem gólovú nádielku. Želaním bolo umiestnenie v strede tabuľky, teraz to predpokladáme do ôsmeho miesta pred play-off.
 
 
Šanca mladým aj z Prešova
 
Na palubovke i striedačke sme videli nových hráčov, chýbali skúsené opory.
 
Tréner Pavol Vaľko atmosféru v mužstve charakterizoval takto: „Vedel som, že to bude iné po polčasovej prestávke. Oni to vedia. My nevieme. Otvorili sme hru, ale polčas nestačí. Aj kondične sme odišli. Dali sme šancu mladým, pomáhame si s Prešovom."
 
17. kolo: Bardejov - Pinerola Bratislava 3:9 (2:2)
Góly: D. Kuhajdík 2, Varga - Csiba, Melo, Antunes po 2, Machado, Chamila, Kyjovský
Rozhodovali: Botka, Šlapka, 250 divákov.
Bardejov: Čikoš - Vilček, Beliš, Varga, Mikluš, Džubinský, Fedor, Kuhajdík.
Ďalšie výsledky: Levice - Prievidza 4:1, FTVŠ Bratislava - Košice 1:9, Žilina - Lučenec 3:8, Nové Zámky - Banská Bystrica 7:2.
 
Šláger s lídrom tabuľky z Lučenca
 
V záverečnom 18. kole základnej časti, v piatok 22.3 o 19.00 hod., si Partizán Bardejov futsal zahrá s lídrom tabuľky Lučencom. Rozhodne sa o dvojiciach vo vyraďovacej nadstavbe od prvého do ôsmeho miesta.
(10:18, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár