Hokejistov povedie nový tréner, poznáme nových hráčov, prvý zápas s Popradom

12x
17. Júl 2014

Hlavným trénerom sa stal Branislav Kohutiar 

 IMG_9446.JPG

Víťazi základnej časti v sezóne 2013/2014

 

Hokejisti Bardejova zažívajú úspešné obdobie, aspoň čo sa týka prvej ligy.  Od roku 2007/2008 je hokejový Bardejov prvoligový a darí sa mu. V prvom roku zverenci trénera Igora Libu ako nováčik súťaže obstáli dobre a získali 11. miesto.  Aj v ďalšej sezóne skončil HC 46 na jedenástom mieste. V sezóne 2009/2010 patril Bardejov už na špicu tabuľky a po základnej časti sa Bardejovčania umiestnili na druhom mieste. V play – off získali bronzové medaily.  V ďalšej sezóne sa zmenil názov klubu na Bemaco HC 46 Bardejov. Tím sa stal farmou Košíc. V posledných rokoch patrí Bardejov k najlepším v druhej lige. Potvrdzuje to aj fakt, že víťazom ligy sa stal už trikrát po sebe – od sezóny 2011/2012 až po uplynulú sezónu.  V minulom súťažnom ročníku sa Bardejovčania pokúšali prebojovať do extraligy. V baráži sa stretli s extraligovou Žilinou, no tá bola nad sily východniarov. 

logo .jpg V týchto dňoch hráči Bardejova majú dovolenky, no za sebou už majú letnú prípravu, ktorú absolvovali od 19.5. do 27.6. v Košiciach.  Po skončení dovoleniek sa od 28.7. do 30.7. uskutoční príprava na suchu a na prelome mesiacov hráči absolvujú tri tréningy na ľade. Od 5.8.2014 sa príprava presúva na bardejovský ľad.

Zmena nastala na lavičke. Po skončení zmluvy bola rozviazaná spolupráca s trénerom J. Vodilom. Novým lodivodom sa stal B. Kohutiar, ktorý na lavičke Bardejova pôsobil už v závere minulej sezóny.

Káder Bardejova sa začal formovať hneď po skončení baráže, mužstvo opustilo niekoľko hráčov, no tí boli nahradení novými hokejistami.

Káder na novú sezónu je takýto:

Brankári: M. Palko (prišiel z Liptovského Mikuláša), M. Andreanin
Obrancovia: Takáč, Krčula, Gajdoš, Hopkovič, Poláček, Valentín, V. Mojdis
Útočníci: Baláž, Gmitter, Vaško, Ščurko, G. Saliji, Česelka, M. Leskovjanský ( prišiel z Liptovského Mikuláša), Prokop, Sabol, Kohutiar (prišli z Prešova), M. Segľa (prišiel z Nitry), R. Cutt (prišiel zo Spišskej Novej Vsi).

Prvé prípravné zápasy odohrá Bardejov s extraligovým Popradom. 12.8. sa predstaví doma (18:00 hod.)  a 15.8.2014 odohrá zápas v Poprade.

(red)

436
Diskusia
Pridať komentár