VIDEO | Mesto Svidník zorganizovalo podujatie My Ženy

1495x
13. Marec 2024
Vo Svidníku oslávili MDŽ so špeciálnou hostkou Kamilou Kopčovou
Pozrite si našu videoreportáž 
 
Ani tohto roku nezabudli vo Svidníku na nás ženy. Zorganizovali podujatie MY ŽENY s hostkou Kamilou Kopčovou.
 
„Už niekoľko rokov robíme taký koncept, že vyťahujeme talentovaných Svidníčanov a Svidníčanky a predstavujeme ich spoluobčanom. To je práve to – ukázať ľuďom, že aj z takéhoto malého mesta môžu byť veľké talenty,“ povedala Marcela Ivančová, primátorka mesta Svidník.
 
Kamila Kopčová je herečka, speváčka, voiceoverka a vokalistka českej speváčky Ewy Farnej.
 
„Myslím si, že tam zafungovalo to, ako som na sebe pracovala, ako zafungoval vesmír a ďakujem Ewe, že mi dala tú príležitosť. Bola to aj náhoda a aj to, že som sa nevzdala. Povedala som si, že to musí vyjsť, pretože chcem, aby to vyšlo,“ vyjadrila sa Kamila Kopčová, herečka, speváčka, voiceoverka a vokalistka.
 
 Kamila Kopčová (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Tá drina a to všetko stálo za to a tú cestu, ktorú si ona vyšliapala, nebola rovná,“ priblížil Peter Kopča, otec vokalistky.
 
„Tešíme sa z toho veľmi, pretože každý jej drobný úspech je naším veľkým úspechom. Hlavne ju vo všetko podporujeme – v jej snoch a krokoch,“ porozprávala Dana Kopčová, mama K. Kopčovej.
 
„Ja jej budem, ako otec, držať veľmi prsty,“ dodal Peter Kopča.
 
„Spievam najviac a spev je pre mňa najviac vzdialený. Najbližšie je pre mňa herectvo a nahováranie voiceoverov. Na javisku keď hrám, tak cítim, že som tam, kde mám byť. Keď spievam, tak mám pocit, že je niečo zle,“ prezradila Kamila.
 
Pre ženy mesto pripravilo aj rôzne workshopy, ochutnávky, poradenstvá a malý darček pre potešenie.
 
 Darček pre potešenie (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Ženy občas zabúdajú, že sú krásne, silné a skutočné. Ja si myslím, že si musíme uvedomiť a pozrieť sa, čo za sebou zanechávame, čo všetko robíme a uvedomíme si, aké silné sme,“ vyjadrila sa Kamila.
 
„Išlo o to, aj sa zabaviť, ale aj si ukázať našu vnútornú silu. Dnes musia ženy zvládať veľmi veľa a ja naozaj prajem všetkým ženám, aby tu silu v sebe vedeli nájsť, a aby pochopenie okolia bolo naozaj veľké,“ doplnila na záver M. Ivančová.
(15:30, red.) 
Diskusia
Pridať komentár