Východ v opare alkoholu

3317x
11. Marec 2024
 Vodiči s alkoholom v krvi
Jazdili pod vplyvom alkoholu (Ilustračná fotografia)
 
Východniari si sadli za volant aj napriek tomu, že mali vypité. Medzi opitými vodičmi bola aj žena. 
 
Jazdil pod vplyvom alkoholu
 
Polícia v Prešove obvinila 54 ročného muža z Ľubotíc z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky, dopustil sa ho včera (10.03.2024) večer. Viedol osobné vozidlo po Ul. Šalgovickej, v obci kde býva, pričom bol policajnou hliadkou zastavený a podrobený kontrole.
 
Vykonanou dychovou skúškou bolo preukázané, že vodič jazdil pod vplyvom alkoholu. Výsledok presiahol 2,5 promile. Muž bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.
 
Bez vodičského oprávnenia no pod vplyvom alkoholu
 
Aj poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu vo Vranove nad Topľou riešil vodiča, ktorý neváhal a jazdil opitý. V sobotu (09.03.2024) v obci Zámutov, viedol osobné auto a z dôvodu, že mu na vozidle nesvietilo stretávacie svetlo, bol policajnou hliadkou zastavený a kontrolovaný. Nakoľko vodič nepredložil doklady potrebné k vedeniu motorového vozidla, bol lustrovaný, pričom bolo zistené, že tento 23 ročný muž pochádzajúci z obce Soľ, nie je držiteľom vodičského preukazu.
 
 
Bol ochotný podrobiť sa dychovej skúške, výsledok bol pozitívny, presiahol hodnotu 1,6 promile. Mladý muž bol zadržaný a bol umiestnený do cely policajného zaistenia, kde s ním boli vykonané potrebné procesné úkony. Po ich ukončení bolo 23 ročnému mužovi vznesené obvinenie z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.
 
Oslavy MDŽ prehnala 33 ročná Prešovčanka
 
33 ročná Prešovčanka bola obvinená z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky, ktorého sa dopustila v piatok (08.03.2024) popoludní. S osobným vozidlom v Ľuboticiach, na Ul. Nižnianskej počas jazdy prešla do protismeru a narazila do protiidúceho osobného vozidla.
 
Na vozidlách vznikla škoda vo výške cca 6 000 eur. Obaja účastníci nehody, 33 ročná žena a 62 ročný vodič boli na mieste podrobení dychovým skúškam. U vodiča bol výsledok negatívny, u vodičky bol výsledok pozitívny, presiahol 2,9 promile. Prešovčanka bola obmedzená na osobnej slobode, bola umiestnená do cely policajného zaistenia. 
(13:00, KRPZPO) 
Diskusia
Pridať komentár