Gerlachovčania pripravili kvalitné turnaje

1377x
28. Február 2024
Mladí si schuti zahrali
Gerlachovčania z kategórie U13 (foto: J. Vančík)
 
V Gerlachove sa o svojich mladých starajú a tak na nedeľu 25.2. pripravili halové turnaje pre hráčov svojich mužstiev U13 a U10.
 
Zápas hráčov U13 sa hral pod záštitou SMART DENTAL CLINIC, ktorá je jedným z hlavných sponzorov gerlachovského mládežníckeho futbalu.
 
Turnaja sa zúčastnilo päť družstiev a hralo sa systémom každý s každým.
 
Bartošovce U10 (foto: J. Vančík) 
 
V konečnej bilancii najlepšie obstáli hráči Akademia Muzsyna z Poľska. Ďalšie poradie: 2. FK Gerlachov, 3. TJ Čerhov Bartošovce, 4. OFK 2010 Kurima a 5. ŠK Slovan Solivar.
 
All stars turnaja: Akademia Muzsyna - Maciej Kuras, FK Gerlachov - Sebastian Štibrich, TJ Čerhov Bartošovce - Dávid Šľachtič, OFK 2010 Kurima - Pavol Jurč, ŠK Slovan Solivar - Filip Horský.
 
Partizán Bardejov dievčatá U10 (foto: J. Vančík) 
 
Z mužstiev z okresu Bardejov sa najlepšie umiestnili Gerlachovčania. Farby FK hájili: Tomáš Soták, Branislav Džuda, Kamil Dendis, Sebastián Beňa, Daniel Danečko, Tomáš Kuruc, Jakub Kaščák, Jakub Cudrák, Sebastian Štibrich, Branislav Chomiak, Oliver Ždiňák a Timotej Rizner.
 
Mladší futbalisti v kategórii U10 si zahrali pod patronátom ZEMPLÍN s.r.o. Rovnako ako u starších kolegov, aj tu účinkovalo 5 družstiev.
 
 Kurima U13 (foto: J. Vančík)
 
Už roky je gerlachovskou tradíciou, že v tejto kategórii sa výsledky a poradie neevidujú. A tak sme na palubovke Mestskej športovej haly mali päť víťazov, ktorí si prevzali 5 sád zlatých medailí.
 
Boli to: ŠK Slovan Solivar, 1. FK Svidník, TJ Čerhov Bartošovce, FK Gerlachov a Partizán Bardejov WU10 (dievčatá). All stars turnaja: ŠK Slovan Solivar - Marko Gullotta, 1. FK Svidník - Matej Kuzmiak, TJ Čerhov Bartošovce - Matej Pilár, FK Gerlachov - Samuel Petrič, Partizán Bardejov - Lívia Stavarová.
(8:51, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár