Košického poslanca Djordjeviča spacifikovala polícia v jeho vlastnom byte

1366x
27. Február 2024
Poslanec košického Starého Mesta skončil po incidente na psychiatrii
(Zdroj: FB) 
 
Problémami sa Michal Djordjevič stal známy už v minulosti. Opitý obťažoval okoloidúcich, vymočil sa na ulicu, následne sa na zastupiteľstvách kajal a obhajoval. Jeho 5-ročnú dcéru museli teraz zachraňovať policajti.   
 
Svojho postu poslanca sa ale vzdať odmietol. Neoficiálne dokonca ohlasoval kandidatúru na post primátora Košíc. Ako informoval web Korzár, na Tatranskej ulici v Košiciach museli v sobotu (24.2.) večer zasahovať policajti špecializovaného útvaru.
 
Vo večerných hodinách polícia na linke tiesňového volania prijala oznámenie, že v jednom z bytov sa nachádza muž a dieťa, ktoré je v ohrození zdravia a života. Na miesto musel byť privolaný aj policajný vyjednávač.
 
(Zdroj: FB)  
 
Policajti po príchode na miesto činu muža za použitia hrubej sily spacifikovali, odovzdali ho do starostlivosti zdravotníkov a dieťa odovzdali matke. Muž mal počas zásahu zaspať. Vyhrážal sa aj skokom z okna.
 
Byt má podľa informácií Korzára patriť poslancovi Michalovi Djordjevičovi. Poslanec mal byť pod vplyvom alkoholu a v prítomnosti svojej dcéry sa mal s nožom v ruke vyhrážať svojmu otcovi.
 
Dievčatku sa podarilo mamu kontaktovať prostredníctvom videohovoru. Prosila ju, aby ju zachránila. Otec dievčatka sa vyhrážal skokom z okna a následne hovor ukončil. Z balkóna vyhadzoval hračky svojej dcérky. Poslanec bol po zásahu pravdepodobne hospitalizovaný na psychiatrickom oddelení Univerzitnej nemocnici na Triede SNP.
(11:50, red.)
Diskusia
Pridať komentár