Hokejbalisti Bardejova opäť v zápasovom kolotoči

1314x
26. Február 2024
HBC Knights Bardejov U18 podľahol Prešovu
 
 (Zdroj: HBC Knights Bardejov)
 
Po zimnej prestávke sa hokejbalisti opäť vrátili do zápasového kolotoča. Ten pokračoval dohrávkou z prvého jesenného kola proti Prešovu.
 
Vedeli, že Prešov je pripravený potvrdiť rolu favorita, nakoľko si verí aj na majstrovský titul, čo Prešovčania potvrdzujú pravidelne v lige. HBC Knights Bardejov U18 prišli do Prešova v oklieštenej zostave hra na dve formácie a tempo zápasu bolo pre nich veľmi náročné. Aj keď mali za sebou veľmi kvalitnú zimnú prípravu, kde pracovali na kondícií, sile a vytrvalosti.
 
„Do zápasu sme išli s jediným cieľom, zabojovať o čo najlepší výsledok. Prvá tretina začala hneď z ostra, kedy sa súper snažil využiť domáce prostredie a kompletné štyri formácie nato aby nás unavil. Výborne tím držal Halčisák, dokonca nám vyšlo aj pár protiútokov, ktoré však neskončili v sieti,“ povedal Matúš Gmitter.
 
„Druhý polčas bol už súper nad naše sily a pohodlne zvyšoval svoj náskok. Sedem minút pred koncom za stavu 6:0 sme pustili do bránky mladého Borisa Ždiniaka, ktorý nám taktiež predviedol zopár pekných zákrokov a podržal tím. Nakoniec súper vyhral 8:0. Nás tento výsledok môže mrzieť, ale naopak aj tešiť bolo vidieť, že zimná príprava mala svoje opodstatnenie a fyzická sila chlapcov sa zlepšila,“ doplnil Gmitter.
 
 
Zhodnotenie trénera
 
„Vedeli sme do akého zápasu ideme, a čo nás v Prešove bude čakať. Súper je ako rozbehnutý vlak, ktorý so skóre 42:6 a bez straty bodu ide priamo za titulom. Stretli sme sa už na jeseň v Humennom tam sme prehrali vysoko 11:1. Lenže tam sme boli kompletné štyri formácie a v tomto zápase nás bolo o polovicu menej. Čiže výsledok hodnotím pozitívne, mrzí ma však hlavne disciplína v tíme, ktorá nie je v zápasoch ideálna.“
 
„Inkasujeme strašne veľa gólov po zbytočných chybách. Toto musíme odstrániť, keďže nás čakajú ešte dôležité zápasy o miesto v play-off. Na chalanoch je vidieť obrovské zlepšenie, chýba nám však častejšia streľba a jednoduchší prechod z obrany do útoku, je pred nami ešte veľký kus práce,“ dodal tréner.
 
Výsledok zápasu
 
Hokejbal Prešov U18 – HBC Knights Bardejov U18 8:0 (2:0,6:0)
(14.25, M. Gmitter) 
Diskusia
Pridať komentár