VIDEO | Tárajko a Popletajka roztancovali a rozospievali Svidník

1334x
19. Február 2024
  Vo Svidníku to opäť žilo tancom a hudbou
 
 Pozrite si našu videoreportáž
 
Detskí diváci si prišli na svoje na narodeninovom turné predstavenia Tárajko a Popletajka, ktoré oslávilo sedem rokov spolupráce s ľuďmi, ktorí ich podporujú a obľubujú.
 
„Na tomto predstavení zažijú deti aj dospelí veľkú atmosféru, lebo máme aj nafukovacích maskotov a taktiež deti dostávajú darčeky od Tárajka a Popletajky – kufrík, tašku plnú prekvapení. Na toto predstavenia sa určite oplatí prísť," povedal Bojko.
 
„My chodievame veľmi radi na tieto predstavenie, či už na túto skupinu alebo na iné. Naši chlapci to zbožňujú a radi si doma spievajú a tancujú,“ vyjadril sa jeden z rodičov.
 
 Tárajko, Popletajka a Bojko (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Malá ma rada takéto vystúpenia, takže chodíme na všetko – Spievankovo, Smejko a Tanculienka,“ prezradila mamička.
 
V záujme mesta Svidník je v rámci kultúrnych podujatí rôznych žánrov zaujať divákov všetkých vekových kategórií a preto plány a prípravy na kultúrnu jar sú už v plnom prúde.
 
„Po tomto detskom predstavení nás čakajú dve seriózne divadelné predstavenia, ale napriek tomu, že sú seriózne, tak jedno bude také polo muzikálne, ale máme ja Stand-up comedy so Simonou a púšťame sa aj do koncertných vecí. Vo Svidníku bude veľmi pestrá jar,“ informovala o ďalších kultúrnych podujatiach Kristína Tchirová, vedúca odboru kultúry, marketingu a cestovného ruchu mesta Svidník.
(11:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár