OZ Maják nádeje odovzdalo ocenenie Srdce pre chudobných

1199x
31. Január 2024
  Ocenenie Srdce pre chudobných za rok 2023 získalo aj mesto Košice
 Ocenenie Srdce pre chudobných (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Koncom januára odovzdalo OZ Maják nádeje ocenenie Srdce pre chudobných tým, ktorí otvorili svoje srdcia pre pomoc rodinám v núdzi.
 
Večer venovali oceneniu a uznaniu všetkým, ktorí sa nezištne venujú pomoci chudobným a núdznym. Podujatie bolo rozdelené do niekoľkých kategórií, aby boli ocenené rôzne aspekty dobročinnosti.
 
Medzi ocenenými bolo aj mesto Košice a sú nesmierne hrdí, že aj oni mohli prispieť malou kvapkou do mora plného ľudskosti, súcitu a prejavov konkrétnej náklonnosti voči chudobným.
 
Za špeciálne ocenenie, ktoré v mene mesta Košice prevzala námestníčka primátora mesta Košice Lucia Gurbáľová, úprimne mesto ďakuje. Podujatie zanechalo hlboký dojem v dušiach prítomných a potvrdilo, že dobročinnosť je záležitosťou srdca.
 
 Podujatie zanechalo hlboký dojem v dušiach prítomných (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Medzi ocenenými boli:
 
Nadácia JaT: Viera Mamojková, Miroslava Šemberová, Firma Mary Kay, s.r.o.: Kučová Katarína, MČ: Košice – Šaca : Starosta: Daniel Petrík, Farnosť: Valaliky Farár: Peter Čorba, Rehoľa: Saleziáni don Bosca, Košice Direktor: Vilo Riško, Dobrovoľník: Ing. Viktória Peková, Škola: ZŠ Cyrila a Metoda, Bernoláková 18, Košice , Riaditeľka: Ing. Hrebeňarová, Charitatívna kampaň: Spojená škola Svätej Rodiny,Bratislava: Jana Litvinová, Médiá: Rádio Lumen, Ing. Mária Cigášová, Špeciálne ocenenie: MESTO KOŠICE , Primátor: Jaroslav Poláček, Čestná cena Majáku nádeje: Teologická fakulta v Košiciach, Doc. Radoslav Lojan.
(13:00, red.)
 
Diskusia
Pridať komentár