Diváci sa budú môcť stretnúť s hercami z filmu Vojna policajtov

1329x
26. Január 2024
Herci z nového filmu Vojna policajtov budú v Košiciach
 (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Slávnostná premiéra nového akčného thrilleru Vojna policajtov sa uskutoční v Košiciach už 27. januára na hokejovom štadióne v košickej Steel Aréne.
 
Prítomní hostia budú mať možnosť stretnúť sa s hercami a tvorcami, získať autogram aj odfotiť sa. Tvorcovia sa rozhodli zrealizovať slávnostnú premiéru priamo v Košiciach, kde sa veľká časť filmu odohráva. Vyskytnú sa v ňom lokality ako Hlavná ulica, košické Krematórium či Šaca.
 
Mnohí Košičania si určite pamätajú na udalosti z 90. rokov, keď napríklad na ulici, kde bývali, vybuchlo auto. Stalo sa to aj Alexandrovi Bártovi, protagonistovi filmu, ktorý v Košiciach vyrastal. Zahrať si do komparzu zároveň prišlo veľké množstvo východniarov.
 
 
Približne 350 z nich sa vo filme aj reálne objaví. Samotná projekcia sa začne o 18.00 hod. Brány Steel Arény budú otvorené už od 17.00 hod. Pred arénou bude hrať hity 90. rokov DJ Flebo, a tak sa diváci môžu v duchu doby naladiť na príchod hercov. Tých na premiéru príde vyše 40.
 
Samozrejme, vrátane hlavných protagonistov. Osobne sa tak diváci budú môcť stretnúť, odfotiť sa či získať autogram od takých osobností, akými sú Alexander Bárta, Juraj Loj, Ady Hajdu, Anežka Petrová, Patrik Rytmus Vrbovský a ďalší.
(12:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár