Hokejbalová liga v Bardejove? Existuje a hrá sa už 3 roky

1801x
25. Január 2024
Hokejbalová liga v Bardejove? Existuje a hrá sa už 3 roky
Stále je možnosť sa prihlásiť do ligy 
 
V marci 2024 začne v Bardejove už štvrtý ročník mestskej hokejbalovej ligy „BHL3+0(16+)“.
 
Liga sa hrá vo formáte 3+0, teda traja hráči na ihrisku strieľajú na malú bránku bez brankára. Ihrisko má tiež upravené rozmery (hrá sa na jednej tretine hokejbalového ihriska) a platia tam okrem oficiálnych hokejbalových pravidiel aj špeciálne pravidlá upravené pre tento formát. Ligy sa pravidelne zúčastňuje šesť tímov a hrá sa netradičným systémom jar – jeseň.
 
Ligu doteraz hrali prevažne odchovanci od Saleziánov Don Bosca, hráči HBC KNIGHTS BARDEJOV a niekoľko podporovateľov hokejbalu v tomto meste. Hrať môžu všetci nad 16 rokov s tým, že do 18 rokov sú hráči povinný nosiť prilbu s košíkom. Organizátori sa rozhodli ligu otvoriť aj pre verejnosť.
 
Miesto je ešte pre jeden tím 
 
„V tomto ročníku máme ešte voľné miesto pre jeden tím. Ak máš chuť zúčastniť sa ligy - prihlásiť svoj tím, kontaktuj organizátorov ligy (číslo: 0918 680 695 alebo mail: matus.rusnak.bj@gmail.com). Pre jeden ročník je vhodné mať minimálne piatich hráčov, ktorí budú vedieť pravidelne chodiť na zápasy. Liga je určená pre amatérov či rekreačných hráčov, ktorý si radi zašportujú a zasúťažia v priateľskej atmosfére. Liga ma taktiež svoju webovú stránku, kde sú podrobné štatistiky a rozhovory s hráčmi,“ hovorí organizátor ligy Matúš Rusnák, hráč HBC KNIGHTS BARDEJOV.
(13:50, P. Rusnák)
Diskusia
Pridať komentár