Partizáni odštartovali zimnú prípravu, na úvod proti Popradu

1836x
22. Január 2024
V príprave aj nové tváre
Partizáni v prvom zápase vyhrali 
 
V utorok 16.1. sa začala príprava A – mužstva Partizána. Trénerom sa hlásilo 14 hráčov.
 
Už v sobotu 20.1. hrali Partizáni prvý prípravný zápas. Ich súperom bol treťoligový Poprad. Podľa slov trénera Kicu z Bardejova odišlo niekoľko hráčov. Naopak rad sa ich objavil na skúške.
 
Tréner však zatiaľ nechcel rozprávať o možných posilách. Rad z novoprichádzajúcich sa v Bardejove dlho neohreje.
 
 
Z „kmeňových„ hráčov sa do prípravy zapojili Berecký, Kukulský, Kmec, Elexa, Šott, Petrišák, Varešínsky, Mbang, Portugalian a ďalší. Bardejov zatiaľ opustili Križanovský (Gerlachov), N. Lukáč (Raslavice). Odišiel aj brankár Súlovský. Ten však v jesennej časti nepresvedčil a tak Bardejovčania intenzívne hľadajú ešte jedného brankára.
 
Do Raslavíc má s veľkou pravdepodobnosťou namierené aj Šimon Paňko. Ani na strane odchodov však nie je ešte všetko uzavreté.
 
Pozitívom je, že Berecký, Kukulský, Kmec, Elexa , Šott či Varešínsky prejavili záujem v Partizáne pokračovať.
 
Partizán Bardejov – FK Poprad 3:2 (1:2)
Góly za Bardejov: Portugalian 2, Štefančin
 
Prvý polčas bol rozpačitý a hráči sa na ihrisku hľadali. Súper bol lepší, čo sa prejavilo aj na výsledku. Naopak druhá časť hry už patrila domácemu mužstvu. Partizáni po dobrých kombinačných akciách a dôraze Portugaliana dokázali výsledok otočiť. Proti Popradu chýbali otec a syn Kuhajdíkovci. Tí však mali v nohách piatkový zápas najvyššej futsalovej súťaže.
(17:22, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár