Predseda Mládežníckeho parlamentu v Bardejove predstavil plán aktivít na rok 2024

1313x
18. Január 2024
 Marcel Huňady zrekapituloval činnosť parlamentu
 (Zdroj: FB Mesto Bardejov - oficiálna stránka)
 
V utorok 16.1.2024 prijal primátor mesta Boris Hanuščak predsedu Mládežníckeho parlamentu v Bardejove - Marcela Huňadyho. Ten predstavil primátorovi plán aktivít na rok 2024 a zároveň zrekapituloval činnosť parlamentu za predchádzajúce obdobie.
 
Predseda parlamentu poďakoval mestu za podporu, v rámci ktorej majú mládežníci svoju vlastnú klubovňu, kde sa môžu stretávať a tiež rozpočet na svoju činnosť.
 
Primátor mesta v stručnosti predstavil aktuálne projekty, ktoré mesto pripravuje na tento rok a vyjadril ochotu vysvetliť podrobnejšie tie z nich, o ktoré prejavia mladí záujem na osobitných stretnutiach s odborníkmi, ktorí na ich príprave a realizácii pracujú. Primátor tiež ponúkol možnosti angažovania sa v aktivitách organizovaných mestom.
 
(Zdroj: FB Mesto Bardejov - oficiálna stránka)
 
Mestský mládežnícky parlament funguje v Bardejove už od roku 2017. V závere minulého roka sa konali pravidelné voľby , v rámci ktorých si mládežníci zvolili nového predsedu Marcela Huňadyho, staronovú podpredsedníčku Alexandru Kvartekovú a dve nové podpredsedníčky- Ninu Čobejovú a Karin Kozákovú .
 
Gestorom tejto spolupráce a aktivít za mesto je Kultúrno a turistické centrum Bardejov, na čele s riaditeľom Ing. Marcelom Tribusom, ktorý sa tiež zúčastnil stretnutia. 
(10:07, red.)
Diskusia
Pridať komentár