Policajti Košického kraja majú nového riaditeľa

1033x
12. Január 2024
 Štefan Mulik sa stal novým riaditeľom Policajného zboru v Košiciach
 
 (Zdroj: FB Polícia SR - Košický kraj)
 
Viceprezident Policajného zboru plk. PhDr. Ivan Hapšták dnes osobne na pôde domáceho krajského riaditeľstva poprial veľa správnych rozhodnutí plk. Mgr. Štefanovi Mulikovi, ktorého do funkcie riaditeľa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach odo dňa 15. januára 2024 ustanovil prezident Policajného zboru plk. Mgr. Ľubomír Solák.
 
Nový krajský riaditeľ nastúpil k Policajnému zboru v roku 1990 a posledných, takmer 5 rokov, pôsobil vo funkcii zástupcu krajského riaditeľa.
 
Priamy výkon služby mu nikdy nebol cudzí, a tak, ako sa po celú svoju doterajšiu policajnú kariéru na rôznych útvaroch poriadkovej polície snažil vniesť poriadok medzi ľudí, jeho predsavzatím je vniesť pokoj a poriadok aj do chodu krajského riaditeľstva.
 
„S pokorou som prijal túto funkciu a som odhodlaný urobiť všetko pre to, aby nielen zákonnosť, ale i pokojná pracovná atmosféra viedli k dobrým výsledkom práce policajtov a k šíreniu dobrého mena Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach. Ak bude odmenou spokojnosť občanov, budeme vedieť, že kráčame po tom správnom chodníku, “ uviedol novovymenovaný krajský riaditeľ.
(13:12, KRPZKE)
Diskusia
Pridať komentár