VIDEO | Svadobný salón MM v Bardejove sprístupnil priestory širokej verejnosti

1968x
03. Január 2024
V svadobnom salóne MM v Bardejove zorganizovali Deň otvorených dverí
 
 Pozrite si našu videoreportáž
 
Na DOD si mohli nie len budúce nevesty prezrieť kompletnú ponuku svadobných a spoločenských šiat i široký výber svadobných topánok.
 
„Dnešný deň sme chceli sprístupniť naše priestory širokej verejnosti. Som veľmi milo prekvapená z takej veľkej účasti a touto cestou by som vás chcela všetkých pozvať na DOD aj v budúcom roku,“ prezradila Mária Matušovská, majiteľka salónu.
 
Návštevníčky sa mohli zveriť do rúk šikovnej vizážistky, ktorá im na tvári vykúzlila svadobné líčenie a zaujímavosťou bola taktiež možnosť ochutnať miešané drinky.
 
 (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Dostala som možnosť nalíčiť budúce nevesty s tým, že sme sa venovali celej tematike svadobného líčenia – príprava a odporúčanie pre nevestu, čo by bolo vhodné, čo je v dnešnej dobe trendy,“ povedala vizážistka Nicol Sopková.
 
„Pripravili sme si kombináciu dvoch kokteilov – na báze alkoholu aj bezalkoholický. Konkrétne Gintonic klasický alebo ružový a kokteil na báze bazy a grepu. Pre pánov, ak by k nám náhodu zavítali, tak ponúkame aj rumovú degustáciu,“ informoval Róbert Bielik, ktorý na podujatí zabezpečoval barovú službu.
 
  (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Medzi trendy 2024 patria krásne zdobené puf rukávy, rôzne aplikácie, veľké mašle a hladké materiály. Ďalej zdobené šaty, krajky, hlavne trblietavé sukne, jednoduchšie prepracované modely s perličkami a extravagantnejší model – šaty s perím.
 
Ďalším trendom budú aj svadobné rukavičky,“ priblížila majiteľka salónu. „Ponúkame taktiež spoločenské šaty. Touto cestou by som chcela odkázať ženám, aby sa nebáli zdobených, veľkých sukní na plesy, pretože ten je práve o tom, aby v šatách zažiarila,“ doplnila Matušovská.
 
  (Zdroj: AHOJ TV)
 
Budúce nevesty, na skúšku je odporúčané objednať sa aspoň pol roka pred svadbou, aby ste mali dostatočný časový predstih a aby ste si pohodlne vedeli vybrať tie pravé šaty či topánky. Do Svadobného salónu MM je možné objednať sa telefonicky alebo prostredníctvom sociálnych sietí.
(14:04, red.)
Diskusia
Pridať komentár