VIDEO | Na plavárni sídliska Vinbarg zorganizovali Deň rodiny

1691x
04. December 2023
V plaveckom bazéne Základnej školy na Vinbargu zorganizovali pre rodičov s deťmi športový Deň rodiny
 
Pripravené boli ukážky výučby plávania, atraktívne hry, aktivity a súťaže vo vode.
 
Za doprovodu zábavného hudobného a animačného programu, mali plavci možnosť zúčastniť sa plaveckej štafety. Cieľom bolo zaplávať čo najviac metrov a zapojiť čo najviac účastníkov. Pre rodičov s deťmi bolo nakoniec pripravené voľné plávanie.
 
 
„Existencia bazénu dodáva našej škole istý príznak jedinečnosti, čo ocenil nejeden Bardejovčan, hlavne však  rodičia našich detí. Na druhej strane však mnohí obyvatelia sídliska Vinbarg nevyužili možnosť športového vyžitia v tomto bazéne. A práve to je cieľom tejto akcie. Aby sa všetci na Vinbargu zapojli a využili to, čo im mesto umožnilo tým, že tento bazén funguje,“ vysvetlil zástupca riaditeľa základnej školy na sídlisku Vinbarg v Bardejove. 
 
„Od štvrtého po deviaty ročník mohli v rôznych aktivitách súťažiť deti spoločne s rodičmi vo veľkom bazéne. V malom bazéne súťažili deti od prvého do tretieho ročníka, pripravené boli štafety, fúkanie do loptičiek, lovenie hračiek či hod loptou do bránky,“ doplnila Mária Piskurová, trénerka plávania na tejto základnej škole. 
(10:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár