VIDEO | Gymnázium Leonarda Stöckela v Bardejove zorganizovalo slávnostné odovzdávanie cien riaditeľky školy

1311x
23. November 2023
  Deň študentstva
Pozrite si našu videoreportáž
 
Tento rok škola v tradícii pokračovala a odmenení boli ďalší úspešní študenti a pedagógovia.
 
„Žiaci, samozrejme, za nejaké úspechy, či je to v olympiádach, v predmetových súťažiach. Oceňujeme najvyššie celoslovenské kolo a potom medzinárodné úspechy. Kolegovia za prospešnú prácu, za vynikajúcu prácu a za vedenie žiakov,“ vyjadrila sa Alena Gombošová, riaditeľka gymnázia.
 
„Ja som mala veľa úspechov v biológii a biologických súťažiach. Mala som aj Medzinárodné olympiády a bola som dobre umiestnená v celoslovenských kolách. Je to určite veľmi výnimočné pre mňa, pretože nestojí tu každý. Veľmi si to vážim, že som bola vybratá práve ja,“ prezradila Kristiána Sarah Klebanová, jedna z ocenených študentiek.
 
 
„Ja si myslím, že to dopadlo nad očakávania aj vďaka celému tímu aj vďaka deťom, ktoré boli veľmi disciplinované. Veľmi sa z toho teším a som rada, že to takto dopadlo,“ povedala Lenka Blaňárová, učiteľka Slovenského jazyka a literatúry, umenia a kultúry.
 
Oceňovanie bolo sprevádzané kultúrnym programom, kde boli moderné tance a spevy, ľudové tance a spevy a predviedli sa aj recitátori s nádhernými prednesmi. V závere podujatia zaspievali študentky hymnu gymnázia.
(15:13, red.)
Diskusia
Pridať komentár