Centrum voľného času oslávilo 70. výročie svojho založenia

863x
21. November 2023
  Centrum voľného času Košice oslávilo tohtoročné 70. výročie svojho založenia galavečerom v Dome umenia
 Gala večer (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Počas neho sa včera (20. 11.) večer predstavili nadané deti a mládež pestrým tanečným, divadelným a hudobným programom.
 
Vedenie mesta Košice sa zároveň poďakovalo riaditeľke CVČ Denise Drimákovej za obetavú prácu a do ďalších rokov zaprialo veľa úspechov, kreatívnych nápadov a elánu pri ich realizácii. Súčasťou tohtoročných osláv je aj pokus o zapísanie rekordu.
Oslavy prebiehajú sprievodnými akciami počas celého školského roka.
 
 Pripravili si aj tanečný program (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
V septembri to bolo stretnutie astronómov a bývalých členov klubu Pallas pri príležitosti známeho úkazu Modrý mesiac. Palacinkovú párty s neuveriteľnými 270 napečenými palacinkami si užilo 70 vyžrebovaných detí v októbri. Začiatkom jesenných prázdnin prebehol tradičný šachový turnaj Zlatý palcát v slávnostnom šate.
 
Gala večer pripravili "cévečkári" na 20. novembra 2023 v Dome umenia. Oslavy budú pokračovať "sladkou sedemdesiatkou", pokusom do zápisu rekordov v počte maľujúcich detí na chodník Hlavnej ulice či "behom za stromy".
 
Centrum voľného času je miestom, kde sa vytvára priestor na rozvíjanie talentov, schopností a osobností. Miestom, kde sa podporuje kreativita, spolupráca, tolerancia a rešpekt. Miestom, kde sa vytvárajú priateľstvá, spomienky a zážitky.
(15:15, red.)
Diskusia
Pridať komentár