GALÉRIA | V poslednom domácom zápase Partizán získal bod

3076x
11. November 2023
Bardejovu zápas nevyšiel, vydrel iba remízu
Nervózny zápas víťaza nenašiel
 
Zápas tabuľkových susedov (Partizán 14. – 12 bodov, Sp. Podhradie 13. – 13 bodov) mohol napovedať ako bude vyzerať tabuľka po jesennej časti. Bardejovčania však majú ešte zápas k dobru a 18. 11. ich čaká dohrávka s Oravským Veselým na jeho ihrisku.
 
Ani tento zápas nevyšiel zverencom trénera Kicu podľa predstáv. Hostia boli rýchlejší, mali lepšie držanie lopty, dobre kombinovali a vypracovali si niekoľko tutoviek. Našťastie pre domácich koncovka MŠK bola žalostná.
 
Naopak Bardejovčania vyzerali unavení a na hráčoch bola vidieť nepohoda z posledných nevydarených zápasov. Chýbala presnosť i dôraz.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Hostia pohrozili už v 6. minúte. Varešinský bol na mieste. O 10. minút neskôr gólman Partizána loptu len vyrazil, našťastie hosťujúci hráč z troch metrov jeho bránu prestrelil.
 
 
Aj ďalšiu šancu mali futbalisti zo Spiša. Gallovič sa ocitol sám pred brankárom, ale trafil len bočnú sieť. Gól padol v 39. minúte. Varešinsky fauloval útočiaceho hráča, rozhodca Konček ponechal výhodu a Hagara pohodlne zabezpečil pre svoje mužstvo vedenie.
 
V druhej časti hry sa snažili niečo urobiť
 
O efektné zakončenie nožničkami sa pokúsil Mbang, loptu však minul. Ani Spišiaci sa ale nedali. Jurčišin z troch metrov bránu netrafil. Vyrovnávajúci gól padol po J. Kuhajdíkom dobre rozohratom rohovom kope. Bardejovský kapitán Berecký na dvakrát dopravil loptu za chrbát Oravca.
 
 
Do konca zápasu už gól nepadol a tak sa obe mužstvá rozchádzali s viac menej spravodlivou remízou. Čosi menej ako 300 divákov nemohlo byť z vystúpením svojich futbalistov spokojní. Na jeseň sa Partizánom nedarilo a umiestnenie v tabuľke nie je lichotivé.
 
Ostáva len dúfať, že počas zimnej prestávky sa podarí mužstvo vhodne doplniť a skonsolidovať. Bodové rozdiely sú minimálne a tak niekoľko vyhratých zápasov môže znamenať posun až do bezpečného stredu tabuľky.
 
Partizán Bardejov BŠK – MFK Spišské Podhradie 1:1 (0:1)
Góly: Berecký – Hagara
Rozhodovali: Konček, Verdžák, Šága
ŽK: Štefančin, J. Kuhajdík, Berecký – Ruiz, Petrík, Cehuľa, Komara, Eliáš. 295 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Varešiský- Petrišák, Mbang, Kukulský, Kmec (46. D. Kuhajdík), Štefančin, Lukáč (46. Šott), J. Kuhajdík, Stachura, Berecký, Elexa (64. Portugalyan)
(17:27, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár