Prvý bod v hokejbalovej extralige pre Bardejov

1843x
20. Október 2023
Hrdinom Milas
HBC Knights Bardejov
 
Hokejbalisti HBC Knights Bardejov odohrali druhý turnaj v sezóne, v ktorom bol cieľ jasný. Získať nejaké body. Dva zápasy odohrali s Prešovom a Trebišovom. Z druhého zápasu získali prvý bod pre Bardejov.  
 
„Na 2. ligový turnaj sme išli so skoro kompletnou zostavou a s jasným cieľom, získať body. Spolu s trénerom M. Gmitterom sme vedeli, že nás čaká majster z minulej sezóny, ale aj súper, s ktorým sme už jeden zápas hrali. Práve do druhého zápasu sme vkladali nádej na dobrý výsledok. Proti Prešovu chlapci videli ako sa dá hrať hokejbal. V tomto zápase sme vyskúšali rôzne kombinácie hráčov.  
 
Do druhého zápasu sme nastúpili ponaučení a namotivovaní získať body. V hre sme sa oproti prvému zápasu síce zlepšili, ale stačilo to iba na 1 bod za remízu. Cieľ sme teda splnili, ale spolu s trénerom M. Gmitterom sme mali vyššie očakávania, ktoré ostali nenaplnené,“ uviedol asistent trénera F. Baláž. 
 
Hokejbal Prešov o.z. U18 – HBC Knights Bardejov U18 11:1 (5:0, 6:1), gól za BJ – Cmar  
 
„V prvom zápase sme nastúpili, proti minuloročným majstrom danej kategórie. Súhru a vyspelosť súpera bolo na ihrisku vidieť od začiatku zápasu. My sme sa však chceli ísť „pobiť“ o dobrý výsledok. Žiaľ nepracovali sme v obrannom pásme vôbec dobre. Čo súper využíval a urobil si z nás doslova trhací kalendár. Po polčase sme vymenili brankárov, čakali sme, že to chlapcov nakopne a zápas skončí prijateľným výsledkom. Žiaľ inkasovali sme ďalších šesť gólov. Kozmetickú úpravu skóre zabezpečil Cmar. Zápas nám ukázal, kde je naša najväčšia slabina. Čo budeme musieť zlepšiť, je najmä hra v obrane a pohyb bez loptičky,“ prezradil tréner M. Gmitter.  
 
 
HBC Knights Bardejov U18 – HBK Adler Trebišov U18 2:2 (1:0,1:2), góly za BJ – 2x Milas  
 
„Druhý zápas turnaja sme nastúpili proti Trebišovu, s ktorým sme už hrali zápas v Pruskom. Pred zápasom si asistent trénera F. Baláž vzal chalanov a prešiel si s nimi obranný systém. Zápas sme začali výborne. Hneď rýchlym gólom sme sa dostali do vedenia. Potom sme však spomalili. Pozitívom je však hra chalanov, ktorá sa oproti prvému zápasu zlepšila, ale stále to nebolo ono. Niekedy sme sa sami dostávali do veľkých problémov, ktoré musel hasiť Halčisák. Druhý polčas súper využil chybu v strednom pásme a vyrovnal. Zápas bol ako na hojdačke, šance boli na oboch stranách. V presilovke sa znovu trafil Milas 2:1. Naša radosť však netrvala dlho. Trebišov znovu hru vyrovnal za menej ako dve minúty a tak zápas skončil deľbou bodov 2:2,“ dodal tréner M. Gmitter.
(11:50, MG)
Diskusia
Pridať komentár