VIDEO | Zlacká reťaz na výbornú

1581x
19. Október 2023
Prišlo 82 pretekárov
 Pozrite si našu videoreportáž
 
Obec Zlaté spolu s bardejovskou obchodnou spoločnosťou a predajňou TOPASPORT zorganizovali prvý ročník Cyklistických MTB pretekov TOPASPORT Zlacká reťaz 2023.
 
Štart a cieľ bol na futbalovom ihrisku v Zlatom. Súťažilo sa v MTB bikoch na 28 kilometrovej a v elektrobikoch na 21 kilometrovej trati, za slnečného počasia v krásnom prostredí Ondavskej vrchoviny v okolí obce Zlaté, lokality Mníchovský potok a Bardejovských Kúpeľov.
 
V elektrobikoch sa na štart postavilo 12 a v hlavnej disciplíne až 70 pretekárov v štyroch mužských a dvoch ženských vekových kategóriách.
 
 
Okrem súťažných a hobby jazdcov sa pretekov zúčastnili aj tri ženy. Jedna v hlavnej disciplíne MTB a dve v preteku elektrobikov.
 
Prvý ročník Zlackej reťaze nakoniec s prehľadom ovládli Košičania v kategórii od 19 do 39 rokov, Rudolf Dzureň a Tomáš Gribanič. Tesne za nimi došiel do cieľa aj Michal Čverha z Raslavíc.
 
V e-bikoch sa na prvom mieste umiestnil Jaroslav Suchár z cyklistického tímu Outsiterz Bratislava, na druhom mieste dojazdil Vladimír Oslacký z Bardejova a tretí sa umiestnil Dominik Eštočin z obce Kobyly.
(16:24, red)
Diskusia
Pridať komentár