Futbalistky Partizána Bardejov v boji o čelo zdolali Komárno rozdielom triedy

1643x
16. Október 2023
Dôležité tri body ostali doma
Radosť Bardejovčaniek po víťazstve nad Komárnom 
 
Druhá futbalová liga žien pokračovala ďalším kolo, Partizánky hostili Komárno. Hostky pôsobili veľmi dobrým dojmom, ale domáce dievčatá sa ujali vedenia hneď v prvej minúte, keď sa po samostatnom úniku presadila Iľková.
 
Komárňanky zabrali a obrana Partizána nestíhala. Všetko však s prehľadom riešila výborne a isto chytajúca Solárová. Pred jej bránou horelo, ale gól padol na druhej strane.
 
Jacenková dôrazne sledovala loptu a po jej zakončení ťahala Mayer druhýkrát loptu zo svojej siete. Hráčky KFC výsledok korigovali tesne pred polčasom. Kontaktný gól strelila Lelovicz a tak do šatní išli Partizánky len s jednogólovým náskokom.
 
 
V druhej časti hry boli dievčatá z juhu Slovenska futbalovejšie, ale Partizánky viac chceli. Neúnavná Jacenková získavala loptu za loptou, presadiť sa dokázala Hlavinková aj ostatné dievčatá a tak v 61. minúte Iľková zabezpečila opäť dvojgólové vedenie.
 
Tokozi vrátila Komárno do hry a zasa to bolo len o gól. Pri streleckej chuti však bola Iľková. Využila chybu brankárky KFC a opäť to bolo o dva.
 
V závere sa ešte presadila Jacenková a zavŕšila vysoké víťazstvo Partizána. Bardejovčanky sa vrátili na čelo ligovej tabuľky. Doposiaľ nestratili ani bod a tak majú na konte 18 bodov. Druhé ŠK 2011 má o dva body menej, má však o zápas viac. Tretie sú futbalistky z Komárna.
 
Partizán Bardejov BŠK – KFC Komárno 5:2 (2:1)
Góly: Iľková 3, Jacenková 2 – Lelovicz, Tókozi
Rozhodoval: Marko. ŽK: Tej (tréner), Bortníková – Csicsóová. 70 divákov
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Solárová – Bortníková (74. Szwarc), Cuperová, Hlavinková, Mačugová, Jacenková, Čechová, Kapcová, Iľková, Harčarufková, Vojsová
 
Výsledky dorastencov
 
Partizána Bardejov: U19 : FK Poprad – Partizán Bardejov BŠK 6:0 (4:0)
U17 : FK Poprad –Partizán Bardejov BŠK 1:1 (0:0) Gól za Bardejov: Vrabec
(12:36, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár