VIDEO | Futbalisti Partizána bodovali aj v treťom domácom zápase v rade

2404x
14. Október 2023
Body sa pri Topli podelili
V súboji piateho a trinásteho mužstva tabuľky pôsobili lepšie hostia. Boli rýchlejší, zohratejší, kompaktnejší a loptu podržali na svojich kopačkách.
 
Pred bránou domáceho Partizána sa iskrilo. Prvú veľkú šancu mali hráči MFK v 11. minúte. Aktívny Vinicius De Oliviera našťastie nemieril presne. O chvíľku neskôr zazvonilo brvno Varešinského brány.
 
V 20. minúte opäť V. Da Oliviera a opäť tesne vedľa. Potom však prišla šanca Partizána. V súboji Kmec – Lajtár bol gólman MFK úspešnejší, vzápätí však fauloval a Bobko ukázal na značku pokutového kopu. Loptu si postavil Štefančin a bezpečne premenil.
 
Gól domácich nakopol a problémy začala mať aj defenzíva Sniny. Po centri Šotta Portugalyanove zakončenie vykopli hostia v poslednej chvíli z bránkovej čiary.
 
 
V druhej časti hry domáci futbalisti prevzali iniciatívu a pred bránou hostí bolo horúco. Chýbala však presnosť, najmä však dôraz v zakončení a tak sa výsledok nemenil. Štefančin trafil tyč.
 
Po dobre rozohratej štandardke nedokázali domáci dopraviť loptu za chrbát Lajtára ani na dvakrát. A tak sa potvrdilo nedáš – dostaneš a Kroka, v 62. minúte, vyrovnal. Obe družstvá sa ešte snažili s výsledkom niečo urobiť, no gól sa už nepodarilo streliť ani jednému z nich a tak sa v Bardejove body delili.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Partizán Bardejov BŠK – MFK Snina 1:1 (1:0)
Góly: Štefančin (PK) – Kroka
Rozhodovali: Bobko, Capík, Havira. ŽK: Varečinský, Berecký, Mbang - Kridla, Erikson, Šimon-Turík, Mateus De Oliviera. 250 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Varešinský - Petrišák, Kukulský, Štefančin (86. D. Kuhajdík), Kmec (68. Lukáč), Portugalyan (86. Paňko), Mbang, Elexa, Šott, Kuhajdík (78. Grimaldi), Berecký
(18:19, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár