1. kolo Slovenskej extraligy v hokejbale - kategória U18

624x
19. September 2023
1. kolo Slovenskej extraligy v hokejbale  -  kategória U18
 
 (Zdroj: HBC Knights Bardejov)
 
HBC Knights Bardejov U18 - HBK Adler Trebišov U18 4:5 (góly BJ - 2 x Cmar, 2x Milas).
 
„Do zápasu sme naskočili veľmi slušne a vďaka našej prvej päťke sme sa 2x ujali vedenia. Po chybách v obrane sme ale inkasovali lacné góly, na ktoré sme dokázali odpovedať. Nasledovali ale zbytočné fauly a tie nás pripravili o výhru v zápase," povedal asistent trénera F. Baláž.
 
HBK Levíčatá Humenné U18 - HBC Knights Bardejov U18 3:1 (gól BJ - Kvočák)
 
„Proti Humennému sme očakávali behavý hokejbal s množstvom súbojov čo sa aj potvrdilo. Dokázalo sa nám skórovať a dostať sa do vedenia strelou od modrej no od tohto momentu sme si už nedokázali vytvoriť súvislejší tlak. Po prehratých súbojoch v obrannom pásme sme inkasovali 3x po sebe a to aj napriek zlepšenému výkonu nášho brankára." povedal asistent trénera F. Baláž.
 
(Zdroj: HBC Knights Bardejov) 
 
Tréner M. Gmitter: „Kategória U18, je pre nás novinkou a pred prvým kolom bola dokonca výzvou. Môžeme hovoriť, že nám to nevyšlo a platíme nováčikovskú daň, my sme však zápasy prehrali po chybách, aké by v tejto kategórii už nemali byť. Proste prehrali sme si to sami svojou nezodpovednosťou. Budeme musieť trénovať a pracovať tvrdšie, aby sme si všetci uvedomili, že to je extraliga! Súperom gratulujem k bodom a posielam odkaz, že v odvetách budeme pripravení lepšie ako dnes."
(14:45, red.) 
Diskusia
Pridať komentár