BAUMANN Slovakia ponúka pri Bardejove luxusné a moderného bývanie

7806x
18. September 2023
Spoločnosť BAUMANN Slovakia spúšťa predaj luxusného a moderného bývania
(Zdroj: BAUMANN Slovakia) 
 
Stavebná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou sa predstavuje s novým a vzrušujúcim projektom Pod Heľbartom vo Sveržove v okrese Bardejov.
 
Životný štýl a požiadavky na bývanie sa neustále menia, a práve preto je dôležité mať možnosť získať nové a inovatívne bývanie, ktoré bude reflektovať naše potreby a priania. Projekt Pod Heľbartom je tu, aby vám ponúkol túto príležitosť.
 
(Zdroj: BAUMANN Slovakia)  
 
Rýchla dostupnosť
 
Najväčším benefitom projektu Pod Heľbartom je jeho rýchla dostupnosť do blízkeho mesta Bardejov. Bez ohľadu na to, či ste v práci alebo sa snažíte ísť na nákupy, nemusíte sa báť ranných či poobedňajších dopravných zápch. Projekt sa nachádza v blízkosti obchvatu, čo znamená, že sa môžete pohodlne dostať do mesta a späť, a to buď autom alebo autobusom.
 
Výborná lokalita
 
Okrem rýchleho prístupu do mesta je táto lokalita obklopená prírodou a ponúka množstvo možností na voľnočasové aktivity. Lesné cestičky, cyklotrasy a športoviská sú vo vašom dosahu, takže si môžete užívať aktívny životný štýl. Okolie je ideálne aj pre rodiny s deťmi, ktoré môžu využiť príležitosti na vonkajšiu rekreáciu a hry.
 
POZRITE IS VIZUALIZÁCIE PROJEKTU NOVÉHO BÝVANIA POD HEĽBARTOM 
 
Spoľahlivý developer
 
Projekt Pod Heľbartom je dielom renomovanej stavebnej spoločnosti s viac ako 15-ročnou tradíciou na trhu.
 
„Počas týchto rokov sme sa vyprofilovali ako generálny dodávateľ stavieb so spoľahlivými a kvalitnými službami. Verím, že naše dlhoročné skúsenosti z výstavby garantujú to, že tento projekt bude skvelou investíciou do Vášho budúceho bývania" hovorí konateľ spoločnosti Robert Foľta.
 
(Zdroj: BAUMANN Slovakia)  
 
Bývanie presne pre vás
 
Projekt Pod Heľbartom zahŕňa štyri dvojpodlažné viladomy s tromi priestrannými bytmi, ktoré disponujú luxusnými terasami a predzáhradkami. Tieto byty sú navrhnuté tak, aby spĺňali vysoké nároky na kvalitu a pohodlie bývania. Sú ideálnym riešením pre mladé rodiny s deťmi, ktoré hľadajú bezpečný a príjemný domov.
 
Tento projekt predstavuje príležitosť investovať do svojej budúcnosti a získať moderné bývanie v krásnom prostredí s bohatými možnosťami na voľnočasové aktivity. Nechajte sa očariť touto výnimočnou ponukou a kontaktujte nás pre viac informácií, aj na webe www.podhelbartom.sk
(PR, Laura Sidorjaková, 14:35) 
Diskusia
Pridať komentár