Bardejovská nemocnica zabezpečí plnú zdravotnú starostlivosť

48x
29. Január 2016

O pacientov bude postarané

areal18.jpg

Bardejovská nemocnica v prípade potreby poskytne súčinnosť 

 

Zdravotná starostlivosť pre pacientov v Prešovskom kraji bude aj po 1. februári plne zabezpečená. Povdrzujú to riaditelia regionálnych nemocníc na území Prešovského kraja.

„V prípade potreby znefunkčnenia niektorého pracoviska vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou Jána Adama Reimana v Prešove sme ochotní bezodkladne spolupracovať a poskytnúť súčinnosť,“ zdôrazňuje Peter Bizovský, predseda Komisie zdravotníctva pri Zastupiteľstve Prešovského samosprávneho kraja a riaditeľ Ľubovnianskej nemocnice v Starej Ľubovni.

Ako dodal, zhodli sa na tom spoločne so všetkými riaditeľmi nemocníc, ktorí v kraji pôsobia: „Potvrdili mi to osobne generálny riaditeľ Nemocnice Poprad Peter Petruš, riaditeľ Nemocnice sv. Jakuba v Bardejove Marián Petko, aj Igor Pramuk za nemocnice v Humennon, vo Svidníku a Vranove nad Topľou, ktoré prevádzkuje Svet zdravia.“

V prípade, že v Prešove dôjde  k redukcii lôžok, prípadne sa pozastaví činnosť niektorých oddelení, o všetkých pacientov bude v plnom rozsahu postarané v ktorejkoľvek nemocnici na území kraja. „Nikto sa nemusí báť o zdravotnú starostlivosť v našom kraji. Rýchlo a kvalitne sa postaráme o každého pacienta, ktorý bude potrebovať našu starostlivosť,“ uzavrel riaditeľ Peter Bizovský.

(13:35, red)

hlavná reklama .jpg

 

12366319_1106819546027096_6842759724891510124_n.jpg

Diskusia
Pridať komentár