VIDEO | PLASTTIME ponúka špičkové produkty, moderné technológie a komplexný servis

5713x
07. September 2023
Spoločnosť PLASTTIME má veľké množstvo spokojných zákazníkov a krásnych referencií
 
Už viac ako dvadsaťpäť rokov ponúka slovenská firma PLASTTIME špičkové produkty od jednoduchého plastového okna až po náročné hliníkové fasády.
 
Výrobca z Bardejova má vo svojom porfóliu tiež rôzny typy dverí, hliníkové presklenné fasádne steny, zimné záhrady, hliníkové pergoly a slnolamy, bioklimatické pergoly, automatické dvere či garážové brány.
 
Ale napríklad aj interiérové celopresklenné steny a dvere, presklenné sprchové kúty, protipožiarne okná a dvere a v neposlednom rade kompletný sortiment doplnkov k daným produktom, ako parapety, siete – okenné, dverové, otváracie, plissé, interiérové a exteriérové žalúzie, japonské steny či rolety všetkých typov.
 
Produkty spoločnosti Plasttime nájdete v mnohých významných budovách na Slovensku, napríklad aj v hoteli Alexander v Bardejovských kúpeľoch. (Zdroj: plasttime.sk) 
 
Pridanou hodnotou v porovnaní s konkurenčnými výrobcami je to, že spoločnosť PLASTTIME má svoj vlastný montážny tím, ktorý dané produkty profesionálne namontuje a preto ponúka zákazníkovi aj dôležitý benefit.
 
Komplexné služby od odborného poradenstva, cez zameranie, spracovanie cenovej ponuky, výrobu produktov a ponuku služieb ako demontáž, montáž, murárske práce a likvidáciu odpadu.
 
 Zákazníkov má slovenská spoločnosť tiež v zahraničí. Najviac v Rakúsku, Nemecku, Chorvátsku, Holandsku, Poľsku a Česku. (Zdroj: plasttime.sk)  
 
Za štvrťstoročie má PLASTTIME veľké množstvo spokojných zákazníkov a krásnych referencií. Jeho výrobky fungujú v mnohých významných budovách na celom Slovensku, zdobia nespočetné množstvo predajní, čerpacích staníc a tisíce rodinných domov a bytov.
 
Zákazníkov má slovenská spoločnosť tiež v zahraničí. Najviac v Rakúsku, Nemecku, Chorvátsku, Holandsku, Poľsku a Česku. Firma PLASTTIME sídli priamo v Bardejove na Duklianskej ulici 20, kde zákazníkov privíta vo svojej zákazníckej zóne a v modernom showroome. Kontaktovať odborný personál môžete aj telefonicky, mailom alebo prostredníctvom sociálnych sietí.
(13:30, red.) 
Igor
25.01.2024 10:53
sprava
Amatéri s tradíciou, ktorí ponúkajú štandardné služby a účtujú si prémiové ceny, avšak ich zákaznícky servis je slabý a zdlhavý. Zdá sa, že profitujú z naivity ľudí.
Pridať komentár