Futbalové leto v Gerlachove

2200x
04. September 2023
Vyvrcholením futbalového leta bol turnaj 
Tí najlepší z turnaja 
 
Tréneri Futbalovej školy FK Gerlachov cez prázdniny veru nezaháľali a pre deti pripravili rad podujatí. Všetky úspešné a všetky s veľmi slušnou účasťou tých, pre ktorých boli určené.
 
O organizačných schopnostiach gerlachovčanov svedčí vysoká úroveň turnaja určeného pre kategórie U10 a U13 a turnaja pre U15. O dva turnusy futbalového kempu bol rovnako veľký záujem a kemp dokázal, že úrovňou a kvalitou práce s mládežou sa dokážu vyrovnať aj oveľa väčším klubom a to čo často hľadáme ďaleko od domova máme priamo pod nosom.
 
Tím Gerlachova 
 
Medzitým mládežnícki tréneri pomohli svojmu klubu aj pri organizácii turnaja veteránov (memoriál Jána Lišivku).
 
Tím Bartošoviec 
 
Vyvrcholením gerlachovského futbalového leta bol Turnaj pod záštitou poslancov Prešovského samosprávneho kraja určeného pre futbalových prípravkárov U10 za účasti Partizána Bardejov U9, dievčat Partizána Bardejov, TJ Čergov Bartošovce, FK Svidník a samozrejme na turnaji nemohli chýbať domáce nádeje FK Gerlachov.
 
Tím dievčat Partizána Bardejov
 
Aj keď pravidlá o tom, že na turnaji sa nebude hodnotiť poradie, boli jasne stanovené už pred jeho začiatkom na ihriskách to tak nevyzeralo. Mladé futbalové nádeje dokázali, že futbal milujú a všetci sa snažili o ten najlepší výkon. Samozrejme v duchu fair play. Početní diváci videli rad pekných gólov, futbalových akcií i individuálnych výkonov účastníkov.
 
Tím Svidníka
 
Tí futbalovo „najlepší“ zo všetkých tímov vytvorili all stars turnaja. Na základe hodnotenia trénerov sa nimi stali Adam Luščák (Gerlachov), Peter Majirský (Bartošovce), Matej Kuzma (Svidník), Sofia Harčarová (BJ-dievčatá), Juraj Kazimír (BJ U9).
 
Tím Partizána Bardejov U9
 
Poďakovanie za vydarené podujatie, pre skoro stovku mladých ľudí, patrí samozrejme jeho organizátorom, ale nehodno zabúdať na to, že túto vydarenú akciu podporili poslanci Prešovského samosprávneho kraja. Tých zastupovali Patrik Miháľ a Jozef Kmec, z rúk ktorých si deti prevzali medaily, plakety i poháre. Zástupcov gerlachovskej futbalovej školy potešilo najmä ich ubezpečenie, že v podpore mládežníckeho športu mienia pokračovať aj v budúcnosti.
(13:40, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár