Bardejovskí partizáni ostali opäť bez bodov

1472x
03. September 2023
Ocenení aj mladí futbalisti 
Bardejovčanom sa nedarí 
 
Pred zápasom funkcionári Partizána ocenili hráčov súčasnej U13, ktorá pod vedením trénerov Kicu a Kačmára vyhrala prvú ligu U12 v skupine východ.
 
„Víťazné“ dresy si z rúk predsedu predstavenstva Partizána Stanislava Soroku, športového riaditeľa Alexandra Tyča a manažéra klubu Mária Jančošeka prevzali Barilík, Demjanovič, Feciľák, Ferenc, Fuňák, Glitta, Hopko, Jedinák, Koscelník, Kovalčík, Krakovský, Lenk, Marušin, Micheľ, Pavličko, Soroka, Šatánek, Šimco, Stupinský, Takács, Vanko, Vašičkanin, Vojtek a Zamborský.
 
Hráči U13 s dresmi 
 
Partizáni nastúpili bez Elexu a tak sa na poste stopéra predstavil Štefančin. Bardejovčania nehrali zle a konečný výsledok nezodpovedá dianiu na ihrisku. Domáci si vytvorili množstvo šancí. Tie však končili nedôrazom alebo nepresnosťou vo finálnej fáze. Ak sa už podarilo loptu dostať za obranu podržal svojich spoluhráčov skúsený gólman MŠK Jenčo.
 
Na druhej strane sa dvakrát zaskvel Varešinský. V prvom polčase zlikvidoval efektným zákrokom hlavičku hosťujúceho hráča, ktorú už všetci videli za bránkovou čiarou. V druhom vytiahol strelu, z priameho kopu smerujúcu pod brvno, nad svoju bránu.
 
 
V prvej časti hry domáci hostí takmer k ničomu nepustili. Aktívny stred poľa neustále tlačil loptu do súperovho pokutového územia tam však už boli domáci bezzubí. Šance mali Berecký, Kukulský, Lukáč a najväčšiu v nadstavenom čase D. Kuhajdík, keď loptu ani na dvakrát nedokázal upratať za Jenčov chrbát a tak sa do šatní odchádzalo za bezgólového stavu.
 
Ani v druhom polčase sa obraz hry nezmenil. Domáci mali loptu viac na kopačkách, súper pozorne bránil. Tréner Kica prestriedal, ale zmeny Partizánom výrazne nepomohli. Naopak, v závere zápasu prišli už takmer tradičné chyby v defenzíve a súper dvakrát skóroval. Najskôr sa presadil Kovalčin a následne, po faule Varešinského na prenikajúceho hráča, sa z pokutového kopu nezmýlil Pipíška.
 
Partizán Bardejov BŠK - MŠK Novohrad Lučenec 0:2 (0:0)
Góly: 82. Kovalčin, 90. Pipíška (PK)
rozhodovali: Bobko, Maliňák, Fedál
ŽK: Grimaldi – Suja, Daško, Kovalčin, 250 divákov
Partizán: Varešinský - Petrišák, Kukulský, D. Kuhajdík, Velasquez, Kmec, Lukáč (62. Šott), Stachura (62. Portugalyan), Berecký, Štefančin, J. Kuhajdík (62. Grimaldi)
(19:45, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár