Bardejovčania nezvládli zápas v Kalinove, odišli s debaklom

2105x
30. August 2023
Doposiaľ najvyššia prehra 
Bardejovčanom sa zatiaľ nedarí 
 
Kalinovo je obec v Banskobystrickom kraji (okres Poltár) má niečo vyše 2200 obyvateľov. Ich štadión má kapacitu 1200 divákov.
 
Pred zápasom boli Partizáni na tom lepšie. Jedenáste miesto. V minulom ligovom ročníku skončil Partizán na ôsmom a Kalinovo na 12. mieste. TJ Baník je farmou Podbrezovej. V tretej lige pôsobí od sezóny 2014-15. Na lavičke TJ sedí bývalý asistent trénera Bardejova Matej Čobík-Ferčík.
 
 
Zápas bol pre hostí sklamaním. Inkasovali už v prvej minúte, keď sa presadil Blahút. O niekoľko minút pridal druhý presný zásah Baníkov Belko. Situáciu ešte skomplikoval D. Kuhajdík kontaktným gólom a tak to vyzeralo, že v druhom polčase sa ešte môže udiať všeličo. A aj sa udialo. Od 55. do 68. minúty strelili domáci tri góly a tak sa zrodila zatiaľ najvyššia prehra Partizána v tomto ligovom ročníku.
 
Kalinovo sa z posledného miesta tabuľky vyšvihlo na miesto jedenáste. Partizáni klesli o niekoľko miest a v súčasnosti sú na trinástom. V drese Partizána sa prvýkrát predstavil 19 - ročný Alex Michalov. Do Bardejova prišiel z Michaloviec.
 
TJ Baník Kalinovo – Partizán Bardejov BŠK 5:1 (2:1)
Góly: Blahút 3, Belko, Bajo – Kuhajdík
rozhodovali Plavecký, Dobrík, Maslen
ŽK: Koták – Portugalyian, Velasquez, 200 divákov
Partizán: Sukovský (71. Varešinský) - Grimaldi, Kukulský, D. Kuhajdík (80. Michalov), Velasquez, Štefančin, Kmec (80. Alzate), J. Kuhajdík (83. Paňko), Portugalyan (71. Lukáč), Stachura
(13:50, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár