Tipy na teplé outfity pre prvé chladnejšie dni

1484x
28. August 2023
Tipy na teplé outfity pre prvé chladnejšie dni
 
Ach, tie prvé chladnejšie dni. Vôňa škorice a pomarančov vo vzduchu, listy meniace farby a k tomu pocit, že konečne si môžeš obliecť svoj obľúbený sveter. Ale ako udržať svoj štýl bez toho, aby si obetovala teplo a komfort? Nemusíš sa obávať, máme pre teba inšpirujúce riešenia. Ponoríme sa do elegantných a teplých outfitov na jeseň s využitím kolekcie od TATUUM.
 
Klasické a všestranné: svetre od TATUUM
 
Keď ide o teplo a štýl, svetre sú nenahraditeľné. Oplatí sa investovať do niekoľkých klasických modelov, ktoré budú dobre vyzerať tak v ležérnych, ako aj v elegantnejších kombináciách. TATUUM ponúka širokú škálu dámskych svetrov, ktoré sú nielen teplé, ale aj mimoriadne štýlové.
 
Nemôžeš sa rozhodnúť? Tu je celá kolekcia dámskych svetrov
 
Sveter s rolákom
 
Sveter s rolákom je klasika, ktorá nikdy nevychádza z módy. Môžeš ho nosiť s rifľami a teniskami, ale aj s elegantnou sukňou a lodičkami. Zvoľ si sveter v neutrálnych farbách, ako je sivá alebo béžová, aby sa ľahko kombinoval s inými kúskami oblečenia.
 
Oversize sveter
 
Oversize sveter je jedným z najmódnejších kúskov v poslednej dobe. Jeho voľný strih zabezpečuje, že je mimoriadne pohodlný, a zároveň vyzerá skvele. Pre vytvorenie štýlového kontrastu ho môžeš nosiť napríklad s tesnými legínami a čižmami na podpätku. Vyber si ideálny sveter pre seba na stránke: https://www.tatuum.com/sk/ona/oblecenie/damske-svetre
 
Teplé nohavice a sukne: Ako ich kombinovať?
 
Džínsy v štýle mom fit
 
Džínsy v štýle mom fit sú nielen pohodlné, ale aj mimoriadne štýlové v kombinácii s oversize svetrom alebo elegantným sakom.
 
 
Stredne dlhá sukňa
 
Dlhé sukne sa vracajú do módy a teraz dominujú na prehliadkových mólach. Pri kombinovaní stredne dlhej sukne nezabudni, že jej najlepším priateľom je sveter alebo blúzka zasunutá dovnútra. Tým dodáš svojej postave proporcie a zvýrazníš pás.
 
Doplnky a príslušenstvo: posledný dotyk
 
Pri zostavovaní teplých outfitov na prvé chladnejšie dni nesmieš zabudnúť na doplnky. Čiapka farebne zladená so svetrom, elegantné rukavice alebo šál môžu urobiť zázraky.
 
Toque Hat
 
Ak chceš pridať svojmu štýlu moderný vzhľad, vyber Toque Hat. Tento nezvyčajný doplnok nielen zahreje tvoju hlavu, ale ťa aj zmení na módnu ikonu jesenných dní.
 
Zhrnutie
 
Jeseň je nielen časom farebnej prírody a útulných večerov, ale aj príležitosťou na experimentovanie s módou. Vďaka kolekcii od TATUUM môžeš mať komfort a teplo bez toho, aby si obetovala svoj jedinečný štýl. Objav ich bohatú ponuku a priprav sa na nadchádzajúce chladnejšie dni s prvotriednou eleganciou.
(14:45, i)
Diskusia
Pridať komentár