Bardejovčania nezvládli zápas proti Fiľakovu

3091x
20. August 2023
Výhra neprišla ani v treťom domácom zápase
Domáca lavička 
 
Obe mužstvá majú za sebou dve ligové kolá. Partizán hral oba zápasy na domácom ihrisku a doma ho čakal aj tretí.
 
Spočiatku to nevyzeralo zle. Pred zápasom poďakovali funkcionári Partizána dievčatám, ktoré v kategórii WU 19 získali titul Majsteriek Slovenska. Dresy Partizána s nápisom Majster SR WU19 si z rúk prezidenta Partizána Stanislava Soroku, športového riaditeľa Alexandra Tyča a manažéra klubu Mária Jančoška prevzali: Sofia Bortníková, Viktória Cuperová, Sara Čechová, Sofia Dupkalová, Veronika Havrišová, Linda Hlavinková, Júlia Iľková, Radka Jacenková, Vanesa Kapcová, Laura Mačugová, Mária Petrová a Wiktoria Schwarc (chýbali Ema Bilá a Vanesa Vojsová). Tréneri Tomáš Tej a Andrej Fecko.
 
Majsterky Slovenska 
 
Ani zápas nezačal zle a domáci mali loptu viac na kopačkách. Prvú šancu si ale vytvorili hostia a už v 5. minúte zvonila tyč Sukovského brány. O niečo neskôr Elexa, v dobrej pozícii, nastrelil len brániaceho hráča. Skórovať mohol aj Kmec. Jeho strela rozozvučala brvno bránky FTC. Rovnaký hráč mohol streliť gól v úplnom závere prvej polovice hry, ale Páriš dobrým vybehnutím šancu zmaril. Hostia boli oveľa efektívnejší a v posledných minútach prvého polčasu si zabezpečili, po hrubých chybách v defenzíve domáceho mužstva, dvojgólové vedenie. Dvakrát sa presadil Major.
 
Ani druhý polčas nebol iný. Partizánom nemožno uprieť snahu, ale efektivita pri zakončení chýba. Mužstvo potrebuje strelca. Rovnako musí tréner Kica popracovať na obranných činnostiach.
 
O jediný gól Partizána sa postaral Grimaldi 
 
Góly dostali Bardejovčania po veľkých chybách v defenzíve a hostia ich dokázali využiť. Šanca na lepší výsledok sa opäť objavila v 63. minúte keď kontaktný gól strelil Grimaldi. Partizáni sa snažili, ich snahu o vyrovnanie však zmaril Akirtava tretím gólom hostí. V zápase sa predstavil nový hráč Partizána Abrahám Portugalian. Dvadsaťštyri ročný arménsky futbalista prišiel z FK Podkonice. Nehral zle, ale jeho snaha končila pred pokutovým územím.
 
Partizán Bardejov BŠK – FTC Fiľakovo 1:3 (0:2)
Góly: 63. Grimaldi - 42. a 45. Major, 82. Akirtava
rozhodovali: Eperješi, Adamčo, Horváth
ŽK: Petrišák – Kojnok, Vizteleky (tréner FTC), Tchania, 300 divákov
Bardejov: Sukovský - Petrišák, Kukulský (74. Stachura), J. Kuhajdík, Velasquez, Štefančin, Kmec, D. Kuhajdík, Portugalian (61. Lukáč), Berecký, Elexa (46. Grimaldi)
(8:01, P. Cingel) 
Diskusia
Pridať komentár