Bardejov remizoval so Svidníkom, v zápase sa červenalo

2463x
13. August 2023
Domáci majú druhú remízu v rade
Mužstvá si body podelili 
 
Hostia zo Svidníka začali riadne od podlahy. Sácali, strkali, držali za dres. Gabšturova píšťalka však mlčala. Rozhodcovi zápasu sa tentoraz veľmi nedarilo. Vlastnú nerozhodnosť začal kompenzovať kartami a tak hráči videli 12 žltých a jednu červenú. Napriek nie práve najlepšiemu výkonu však nemožno povedať, že by výsledok ovplyvnil. Ukázal však rad úplne zbytočných kariet po bežných zákrokoch.
 
Partizáni začali dobre a už v 11. minúte mohol skóre otvoriť Elexa. Jeho hlavička však skončila tesne mimo Janošíkovej bránky. Obrovskú šancu mali aj hostia. Guilherme sa rútil sám na Súlovského, bránu však tesne minul. Bardejovčania pridali a takmer 20 minút súpera k ničomu nepustili. Ich úsilie končilo pred pokutovým územím. Tesne pred odchodom do šatní sa presadil Lukáč a tak domáci odchádzali na polčasovú prestávku s najtesnejším náskokom.
 
Partizáni v druhom polčase poľavili a Lukčo v 58. minúte zrovnal skóre. O desať minút neskôr videl Šott druhú žltú a po nasledujúcej červenej sa musel pobrať z ihriska. Domáci sa ešte, napriek tomu, že hrali v oslabení, dokázali dostať do vedenia. Faul v pokutovom území a kopala sa jedenástka. Loptu si postavil Štefančin. Pokutový kop bezpečne premenil.
 
 
Keď už to vyzeralo, že body zostanú doma Rabelovu strelu vyrazili Partizáni z brány. Gabštur však rozhodol, že už bola za čiarou a uznal gól. Do konca zápasu sa už nič vážnejšie nestalo a tak sa body delili. Partizáni majú po dvoch zápasoch na domácom ihrisku dva body po dvoch remízach. Na budúci týždeň v sobotu bude hrať Partizán opäť doma. Súperom bude Fiľakovo a zápas začína o 16:30.
 
Partizán Bardejov BŠK – 1. FK Svidník 2:2 (1:0)
Góly: N. Lukáč, Štefančin (PK) – Rabelo, Lukčo
rozhodovali: Gabštur, Cisko, Capík,
ŽK: Berecký, Šott, Štefančin, Lukáč – Jimenéz, Lukčo, Jánošík, Fedor, Rabelo, Ebede, Lima
ČK: Šott (BJ) po 2. ŽK – 372 divákov
Partizán: Súkovský – Petrišák, Kukulský, D. Kuhajdík (68. Velasquez), Štefančin, Kmec (84. Grimaldy), Lukáč (68. Hanuščák), Šott, J. Kuhajdík, Berecký, Elexa
(10:33, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár