Získajú Svidníčania na Hornom Šariši aspoň bod?

2209x
11. August 2023
Svidník napokon odohrá zápas v Bardejove
Bardejovčania v prvom kole získali bod, keď remizovali so Sláviou TU Košice 1:1 
 
Sobotňajší zápas druhého kola tretej ligy sa bude hrať v opačnom garde. Pôvodne (podľa vylosovania) sa malo hrať vo Svidníku. FK však má problémy s kvalitou ihriska (nekvalitná práca dodávateľa) a tak sa súperi dohodli na tom, že na jeseň sa bude hrať v Bardejove a na jar vo Svidníku.
 
Zápas na mestskom štadióne v Bardejove začína o 17.00 hod. Svidníčania skončili v minulom ročníku na desiatom mieste.
 
 
Mužstvo pacovalo pod vedením trénera Vladislava Palšu. Palša prebral Svidník v sezóne 2021/22, pred odvetnou časťou, v beznádejnej situácii bez jediného bodu. Zázračne sa mu podarilo pre Svidník tretiu ligu zachrániť. V súčasnosti Vladislav Palša pôsobí ako tréner druholigového dorastu Partizána.
 
Svidníčania boli v uplynulej sezóne farmou Tatrana Prešov, v aktuálnej sú farmou FK Humenné. V úvodnom zápase prehrali v Stropkove 3:1. V základnej zostave nastúpili aj štyria Humenčania (Reiter, Šuľák, Avetisian a Vasilco).
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU ZO ZÁPASU BARDEJOV - SLÁVIA TU KOŠICE:
 
Kapitánsku pásku nosí Ján Ducár. Ten v Bardejove pôsobil ako dorastenec.
 
Do čias písania tohto textu nedošlo v Partizáne k žiadnym zmenám a tak môžeme očakávať, že Partizán nastúpi v zostave podobnej tej zo zápasu s TU Košice. Ťažko hľadať v zápase favorita. Pomôcť však môže domáce prostredie.
(18:47, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár