Zaslúžená remíza Bardejova a Slávie TU Košice

3625x
06. August 2023
V prvom polčase boli lepší hostia, v druhom domáci
V zápase sa aj červenalo, Kuhajdík opustil ihrisko na nosidlách 
 
Slávia má skúsené mužstvo a hráči sú už spolu dlhšie. Určite bude patriť k popredným mužstvám tretej ligy.
 
Tréner Kica sa musel vysporiadať s odchodmi kľúčových hráčov a nahradiť ich nebude jednoduché. Napriek všetkému výkon Partizána nebol zlý.
 
Občas to zaškrípalo v obrane, ani záloha ešte nebola stopercentná a tak útočníci veľa dobrých lôpt dopredu nedostávali. Napriek tomu o šance núdza nebola. Tri dobré mal D. Kuhajdík. Trikrát však mieril tesne vedľa.
 
 
Už v 7. minúte mohli domáci vyhrávať, ale streda D. Kuhajdíka len tesne míňala tyč brány TU. Súper mal tutovku o niečo neskôr. Dvaja hráči sa rútila na Súkovského. Nasledovala však nepochopiteľná prihrávka do ofsajdu a Partizáni si vydýchli.
 
V 20. minúte vyrobila defenzíva Partizána chybu a Mihók dal úvodný gól stretnutia. Vzápätí mohol vyrovnať D. Kuhajdík. Ani tentoraz však nemieril presne.
 
Gól už nepadol a tak do šatní išli hostia s jednogólovým náskokom.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
V druhom polčase sa obe mužstvá snažili o zmenu skóre. Domáci mali viac z hry, výsledkom čoho bol vyrovnávajúci gól Bereckého. Ten po štandardke hlavou prekonal Valacha v bráne hostí.
 
Hralo sa raz na jednej, raz na druhej strane. Obaja súperi si vytvorili niekoľko šancí, ale obaja brankári boli na svojom mieste.
 
Partizáni mohli zápas rozhodnúť v nadstavenom čase. D. Kuhajdík išiel sám na bránu. Dva metre pre pokutovým územím zatiahol záchrannú brzdu Vilčko a zaslúžene videl červenú kartu.
 
To však pre Bardejov nič neriešilo. Nasledujúcu štandardnú situáciu síce Štefančin rozohral, dobre ale gól už nepadol.
 
Partizán Bardejov BŠK – Slávia TU Košice 1:1 (0:1)
Góly: 21. Mihok – 54. Berecký
Rozhodovali: Greško, Holp, Maliňák. ŽK: Štefančin, Kukulský, Kmec, Berecký, D. Kuhajdík – Pásztor, Tobiáš, Vancák, Sow. ČK: 90. Vilčko (TU). 350 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Súkovský – Hanuščák (46. Kukulský), Elexa (82. Grimaldy), Petrišák, J. Kuhajdík (82. Alzate), Rodriquez (68. Lukáč), Štefančin, Kmec, Šott, D. Kuhajdík, Berecký
(11:17, P. Cingel) 
Diskusia
Pridať komentár