Ako dodržiavať pitný režim u detí

1111x
15. Júl 2023
Ako dodržiavať pitný režim pre školákov
 
Správny pitný režim u detí je kľúčovým faktorom pre ich zdravie a pohodu. Je dôležité, aby boli deti dostatočne hydratované, aby ich telo správne fungovalo. S rastom teplôt v letných mesiacoch je ešte dôležitejšie dbať na správne množstvo tekutín.
 
Fľaša na pitie ZIVA 22063 Topgal.sk
 
Ako často a koľko by mali deti piť
 
Pitný režim školákov je veľmi dôležitý pre ich zdravie a nemal by sa podceňovať. Deti často nepociťujú potrebu byť smädné, najmä keď sú zaujaté hrou alebo inými aktivitami. V letných dňoch, keď je teplota vyššia ako 30 °C, je preto potrebné deťom pripomínať, aby pravidelne pili.
 
Deti by mali denne vypiť 1,5-2 litre tekutín, pričom by mala prevládať čistá voda. Odporúča sa tiež obmedziť slané občerstvenie a instantné potraviny (obsahujú veľké množstvo soli) a šťavy a limonády riediť vodou v pomere 1:3. V mladšom školskom veku by malo dieťa denne prijať 60 - 80 ml tekutín na 1 kg svojej hmotnosti, čo zodpovedá približne 1,5 - 2,5 litra.
 
Pamätajte si, že správny pitný režim je dôležitý pre zdravie a blahobyt vašich detí. Zabezpečte, aby mali stály prístup k vode a povzbudzujte ich k pravidelnému pitnému režimu. Navštívte webovú stránku www.topgal.sk a objavte širokú ponuku produktov, ktoré im pomôžu zostať hydratovanými počas celého dňa.
 
Riešenie od spoločnosti Topgal
 
Topgal je jedna z popredných značiek školských potrieb a rozumie významu pitného režimu u detí. Vytvorili preto niekoľko praktických riešení, ktoré pomáhajú zabezpečiť, aby deti mali stály prístup k vode a mohli sa hydratovať počas celého dňa. Navštívte webovú stránku www.topgal.sk a objavte širokú ponuku produktov, ktoré im pomôžu zostať hydratovanými počas celého dňa.
 
Jedným z riešení je fľaša na pitie od Topgalu ZIVA, ktorá je vhodná pre deti všetkých vekových skupín. Tieto fľaše sú vyrobené zo zdravotne nezávadného, bezpečného a odolného materiálu. Deti tak môžu mať vždy pri sebe osviežujúcu vodu.
(13:58, r)
Diskusia
Pridať komentár