VIDEO | Odštartovala príprava hádzanárov Tatrana Prešov

902x
13. Júl 2023
Hádzanári Tatrana Prešov odštartovali prípravu na novú sezónu v domácich podmienkach
 Pozrite si našu videoreportáž
 
V kádri pre letnú prípravu figuruje 20 hráčov. Po prehre vo finále proti Považskej Bystrici v metropole Šariša stále cítiť sklamanie, no všetci členovia klubu sú odhodlaní prinavrátiť majstrovský titul späť do Prešova.
 
Nový tréner Pavol Jano, bývalý slovenský reprezentant, sa na novú výzvu teší.
 
„Je veľmi veľa mladých a ja dúfam, že čim viac ich bude na ihrisku a že to bude môcť aj obtáčať. Teraz je to všetko len na nich. V prípravných zápasoch sa ukáže kto na to má a určite sa ukáže aj nejaký líder," povedal Pavol Jano, tréner Tatrana Prešov.
  
Tréner Pavol Jano a hráči Tatranu Prešov (Zdroj: Ahoj. TV)
 
„Odišlo nám šesť hráčov a z toho piati legionári a jeden slovenský hráč Dávid Michalka. Namiesto nich sme doplnili káder o štyroch nových hráčov plus sa nám vracajú dvaja rekonvalescenti, ktorí v minulej sezóne nezasiahli do bojov Marko Antl a Tomáš Rečičár," vyjadril sa Marián Magdoško, generálny manažér Tatrana Prešov.   
 
Tatran sa v novej sezóne predstaví v troch súťažiach – okrem domácej Niké handball extraligy aj v Slovenskom pohári a v Európskom pohári EHF. Na rozdiel od minulej sezóny Prešov už nebude hrať v českej extralige a ani v nadnárodnej SEHA lige.
 
 
 Tatran sa v novej sezóne predstaví v troch súťažiach (Zdroj: Ahoj. TV)
 
„Teším sa na tím, teším sa, že môžem opäť pôsobiť vo svojom rodnom meste a myslím si, že ciele sú také aké už boli povedané – ten zisk Slovenského pohára a titulu. Ja si myslím, že Tatran Prešov je stále najlepší slovenský klub a verím, že privedieme tieto tituly naspäť do Prešova," povedal Daniel Polanský, hráč Tatrana Prešov.
 
Prešov plánuje počas prípravy odohrať 11 duelov s tímami z Poľska, Maďarska a Česka, v závere augusta je naplánované sústredenie v Severnom Macedónsku, na ktorom odohrá najúspešnejší slovenský klub turnaj popredných Európskych tímov.
(15:30, red.)
Diskusia
Pridať komentár