Skvelí chlapci z Repre Bardejov

2193x
13. Júl 2023
Ani jeden zápas v riadnom hracom čase neprehrali
Spolu s podpísaným dresom Mareka Hamšíka 
 
Prednedávnom sa v banskobystrickej Radvani konal turnaj v malom futbale, ktorého sa zúčastnilo 64 mužstiev z celého Slovenska. Medzi účastníkmi bola aj partia chlapcov z Bardejova, ktorí sa zúčastňujú turnajov pod názvom Repre Bardejov.
 
Počas prvého hracieho dňa odohrali tri zápasy v náročnej skupine. Po dvoch víťazstvách a jednej remíze sa umiestnili na prvom mieste v skupine.
 
V troch skupinových zápasoch inkasovali štyrikrát a sieť súperov rozvlnili dokopy dvadsaťpäťkrát. Vysoké priaznivé skóre má na svedomí zápas, ktorý vyhrali pomerom 20:0, čím stanovili výsledkový rekord turnaja.
 
Počas druhého hracieho dňa bola na programe vyraďovacia fáza, kde si svoje sily zmeralo 32 postupujúcich mužstiev. Repre Bardejov zvládlo v riadnom hracom čase náročné zápasy s Vernárom najtesnejším rozdielom 1:0 a rovnakým výsledkom dokázali zdolať aj favoritov GOLDEN BOYS.
 
Tím Repre Bardejov 
 
Pred bránami semifinále čakal na Repre Bardejov súper zo Žiliny. Lipino Žilina malo vo svojom kádri niekoľko hráčov so skúsenosťami z futsalu, čo sa v zápase prejavilo.
 
Lipino bolo v zápase jednoznačne lepšie a Repre Bardejov ťahalo za kratší koniec. Lipino si svoj jednogólový náskok tesne pred koncom pri hre Repre bez brankára nedokázalo udržať a tak o postupujúcom rozhodli pokutové kopy, v ktorých boli úspešnejší chlapci z Bardejova.
 
V semifinále sa Bardejovčania stretli s mužstvom Mladé pušky z Tomášoviec. V úvode druhého polčasu sa Repre dostalo do vedenia, na čo však Mladé pušky dokázali odpovedať a tak o postupujúcom do finále museli znova rozhodnúť pokutové kopy.
 
 
Repre mečbal v pokutových kopoch nedokázalo využiť a finále si pre seba ukradli Mladé pušky, ktoré sa neskôr stali celkovým víťazom turnaja.
 
V zápase o tretie miesto sa Repre Bardejov stretli s mužstvom SH Alarm z Krupiny, ktoré dokázalo v osemfinále vyradiť mužstvo BFC Bardejov a tak mali Repre Bardejov o motiváciu naviac.
 
V zápase dlho viedli, no SH Alarm dokázal využiť jednu z mála šancí, ktorú v zápase mal a zápas poslal do tretice pre Repre Bardejov k pokutovým kopom.
 
Napriek tomu, že Repre Bardejov už na tomto turnaji mal skúsenosti s pokutovými kopmi, na výborné zákroky brankára Mašleja nenadviazali strelci, ktorí nedokázali využiť 2 mečbaly a bronz tak putoval do Krupiny.
 
Aj keď mužstvo Repre Bardejov ako jediné prešlo ôsmymi zápasmi na tomto turnaji bez prehry, nakoniec obsadilo štvrté miesto. Samotní chlapci tento turnaj hodnotia pozitívne, aj keď im ostala horká chuť v ústach a tvrdia, že dobrá partia a zážitok je viac ako medaila. Odmenou pre nich bol podpísaný dres legendy slovenského futbalu Mareka Hamšíka.
 
Tím tvorili: Mašlej M., Valkučák M., Gduľa Al., Benka T., Košč Š., Gduľa Ad., Piľar S., Kyjak A.
(14:17, r)
Diskusia
Pridať komentár