VIDEO | Kapela NIEčONAVYšE oživuje minulosť vo svojom šokujúcom videoklipe "Zoznamka"

1875x
01. Jún 2023
Kapela NIEčONAVYšE oživuje minulosť vo svojom šokujúcom videoklipe "Zoznamka"
 
Známa slovenská kapela NIEčONAVYšE opäť predvádza svoju umeleckú dušu a prináša nový videoklip k ich hitu "Zoznamka". Tento ohromujúci vizuálny zážitok vás prenesie na dobrodružnú cestu v čase, v ktorej kapela spolupracuje so špičkovými umelcami.
 
Videoklip "Zoznamka" od kapely NIEčONAVYšE je skutočnou explóziou kreativity. Všetko začína v pravekej dobe, kedy sa na scénu dostávajú hlavní hrdinovia.
 
S príchodom Bylinožravca Milina z jedného z albumov Horkýže Slíže, dostáva klip úplne nový rozmer, prelínajúci minulosť a súčasnosť v nezabudnuteľnej symbióze.
 
 
Scenár videoklipu vznikol v hlavách tvorivého tímu kapely NIEčONAVYšE a geniálneho režiséra Pavla Pilipa. Text skladby sa zrodil v mysli frontmana Willa a vďaka spolupráci s dvorným textárom Miroslavom Vranským sa premenil na emocionálnu výpoveď o minulosti a súčasnosti zoznamovania.
 
Song bol nahrávaný štúdiu kapely a s mixom od gitaristu Jakuba Tirča z kapely Helenine Oči, prináša melodický rock v jeho najlepšej podobe. O mastering skladby sa postaral PeetBeck. Vizuálna stránka videoklipu je majstrovským dielom Paľa Pilipa z VideoCamDesign a Lea Productions.
 
Vo videoklipe sa objavuje aj talentovaná herečka Magdaléna Kuzmová, ktorá výborne stvárnila hlavnú hrdinku a Milan Gaľa, ktorý svojím hereckým prejavom dotvára silnú atmosféru klipu.
 
Zvláštnou bodkou na "i" je hosťujúci umelec Bylinožravec Milino, ktorý svojim charizmatickým vystúpením pridáva klipu neopakovateľnú energiu(úvod v pravom hornom rohu.
 
NIEčONAVYšE, kapela s bardejovskými koreňmi, pôsobí na hudobnej scéne od roku 2009. Ich zvučný melodický rock získal srdcia fanúšikov nielen po celom Slovensku, ale aj za jeho hranicami.
 
Momentálne majú na konte tri albumy a na štvrtom usilovne pracujú. Kapela NIEčONAVYšE už stihla zažiariť aj na stovkách koncertov a zdieľať pódium s významnými kapelami slovenskej hudobnej scény.
 
Ich talent bol ocenený v súťažiach Dobré zo Slovenska, Rocková maturita, Košický zlatý poklad a mnohých ďalších. Ďalším významným míľnikom bolo aj nahratie oficiálnej hymny pre slovenské volejbalistky. Videoklip "Zoznamka" je už teraz dostupný na oficiálnom YouTube kanáli kapely NIEčONAVYšE.
(13:17, TS)
Diskusia
Pridať komentár