Benefičný beh za A(tra)ktívny Bardejov – už v nedeľu, 23. apríla!

1262x
20. Apríl 2023
Opäť je tu príležitosť aj pre rodiny s deťmi
Benefičný beh sa uskutoční v nedeľu 
 
Podporiť zaujímavé projekty v meste a okolí môžete aj účasťou na behu. V nedeľu 23. apríla 2023 odštartuje Komunitná nadácia Bardejov 8. ročník Benefičného behu za A(tra)ktívny Bardejov.
 
Každý, komu záleží na kvalite života v Bardejove a okolí môže osobne prispieť k atraktívnejšiemu životu v ňom. Svojím štartovným v sume minimálne 15 € podporí každý účastník jeden z projektov aktívnych Bardejovčanov, ktoré zatraktívnia život v našom meste a okolí.
 
 Pozrite si videoreportáž z posledného ročníka
 
Komunitná nadácia k takto získanému euru pridá pre každý projekt ďalšie euro, resp. za každého bežca 10 eur! Trasa behu ostáva rovnaká, ako v ostatných ročníkoch okolo historického centra Bardejova s dvoma dĺžkami: 2 km (Hobby beh) a 6 km (Hlavný beh), na viacerých miestach zatraktívnenú rôznymi hudobníkmi.
 
Po viacročnej prestávke budú mať znova príležitosť zabehnúť si 50 benefičných metrov aj rodičia s deťmi v tzv. Rodinnom behu, kde štartovné je dobrovoľné a každé dieťa po dobehnutí dostane sladkú odmenu. Staňte sa aj vy spolutvorcami A(tra)ktívneho Bardejova, pozvite svojich priateľov a znásobte aj vy podporu zaujímavých projektov!
 
 
Bežci, ktorí sa do 21. apríla zaregistrujú na stránke nadácie – www.knbj.sk si v nedeľu pred behom od 13:30 do 14:30 hod. na Radničnom námestí prevezmú štartovací balíček s obsahom: štartovné číslo, tričko s logom podujatia, nápoj, potravinový balíček, lístok do tomboly.
 
Podporiť projekty môžu aj „nebežci“ zakúpením tombolového lístka v kancelárii KNBJ, resp. priamo na benefičnom behu. O predložených projektoch a ich predkladateľoch si môžete prečítať na vyššie uvedenej stránke komunitnej nadácie.
 
Generálnym partnerom podujatia je firma BARDFARM, s.r.o. a partnermi zabezpečujúcimi zaujímavú tombolu sú spoločnosť Hobby house Kobyly, Topa sport, Nábytok Trudon a Unikov.
 
Harmonogram podujatia:
● 13,30 registrácia bežcov pri historickej radnici, organizačné pokyny pre bežcov, rozcvička
● 14,00 kultúrny program na Radničnom námestí – spev a hudba v podaní hud. skupiny Mladí Pirušovci
● 15,00 štart behu na Radničnom námestí
● 16,00 ukončenie behu – vyhodnotenie na pódiu
● 16,30 žrebovanie výhercov tomboly, informácie o projektoch, za ktoré behali bežci a na podporu ktorých ide výťažok z tomboly.
(19:44, J. Jarina, správca Komunitnej nadácie Bardejov)
Diskusia
Pridať komentár