Hráčom stolného futbalu pribudlo nové tréningové centrum

19x
20. December 2015

Slávnostné otvorenie prebehlo pred Vianocami

Reportáž zo slávnostého otvorenia

 

V piatok popoludní otvorili na Miškovského ulici oficiálne  tréningové centrum stolného futbalu. Predseda a zakladateľ spolku medzinárodného projektu tréningových centier FOOSFORLIVE, Radek Drda, na otvorení neskrýval radosť, že sa projekt dostal aj Slovensko a práve do Bardejova, ktorý považuje za takzvanú mekku stolného futbalu, keďže práve z Bardejova pochádza množstvo kvalitných hráčov.

stolny futbal ahojbardejov.JPGMarek Minár, Tomáš Chmurovič, Tomáš Klobušník, Luan Dinh Dangu a Juraj Čorba sú súčasťou slovenskej reprezentácie a pomohli tento projekt priniesť aj na Slovensko. Medzi prítomnými nechýbal ani primátor mesta Bardejov, Boris Hanuščak, ktorí mladým hráčom prisľúbil finančnú podporu a propagáciu tohto centra medzi bardejovskými školami.

FOOSFORLIVE je športovo-vzdelávací projekt zameraný na prácu s mládežou. To, aby sa mladí ľudia viac venovali sebe a efektívne trávili svoj voľný čas nie na ulici, ale práve športom, označil ako hlavnú prioritu aj Radek Drda. V tréningovom centre sú hráčom k dispozícii tri moderné futbalové stoly, ktoré im pomáhajú pri príprave na súťaže aj medzinárodného charakteru. Centrum je otvorené pre každého, kto si chce zahrať a po uhradení členského príspevku, ktorý môže byť denný, mesačný alebo ročný sa stáva oficiálnym členom klubu. Už len na samotnom jedincovi záleží, ako často a vážne sa stolnému futbalu bude venovať a možno sa k už úspešným hráčom pridajú do slovenskej reprezentácie aj ďalší mladí ľudia práve z Bardejova.

(17:20, j. A. Marková)

 

Partners móda - móda pre Vás:

21.jpg

http://ahoj.tv/firmy/detail/partners_modanakupovanie.html 

Reklama

Diskusia
Pridať komentár