Bardejovčan Ľubomír Pangrác patrí k najlepším brankárom vo futsalovej lige

141x
16. December 2015

Už druhý rok je v bráne Partizána oporou

12388217_1071715339536116_1632076586_n.jpgČíslo dresu: 1

Vek: 25

Výška: 202 cm

Váha: 100kg

Obľúbený klub / hráč : Manchester United / Van der Saar, De Gea

Prezývky: Pangi, Nepriestrelný mních

 

Ľubo je rodák z Bardejova, futbalovo vyrastal v Partizáne, ale futsalovo v mestskej lige v Košiciach. Ligovú futsalovú príslušnosť však opäť získal doma v Partizáne. Za náš klub chytá už druhú sezónu a stal sa tu klubovou jednotkou. Bardejovská futsalová škola vychovala viacero výborných brankárov, ale Pangi si už druhú sezónu drží pevne svoju pozíciu jednotky medzi troma žrďami.

Túto sezónu mu však začína dýchať veľmi talentovaný Andrej Lipták tiež z domácej liahne a aj to možno Ľuba vyhecovalo k vynikajúcim výkonom, hlavne v zápase v Starej Ľubovni bol spolu s Gregom kľúčovou postavou, keď vychytal veľké množstvo striel a samostatných nájazdov. Zatiaľ v kľúčovom zápase s Humenným chytil dve desiatky a doma s Grizzly Košice udržal na uzde ostrostrelcov ako Seman a Majoroš. V domácom zápase s Popradom a vonku v Starej Ľubovni mu chýbala minúta k čistému kontu. Zatiaľ čo v Ľubovni inkasoval po nechytateľnej delovke, doma s Popradom to bolo už za stavu 6:0 a možno stratou koncentrácie, aj tak však jeho výkony nadchýnajú divákov, ale aj odborníkov.

V lige je po štyroch kolách jednoznačne najlepším brankárom, keďže inkasoval iba 8 gólov. Z veľkej časti za to vďačí aj výbornej obrane, ktorú však náš brankár výborne diriguje.

V súkromí je Ľubo až flegmaticky, pokojný chlapec ktorý si rozumie výborne s Kajom Gregom. Občas sa ľahko a rýchlo urazí a nie veľmi znáša podpichovanie, ale o to väčšia je s nim sranda. Čo mu partia trošku vyčíta je to, že odchádza z pozápasových osláv príliš skoro a vždy po svojich, čo je dosť nudné, ale na druhej strane je spoľahlivý a o každého sa vie postarať. Veríme, že túto sezónu odíde ako víťaz ligy a najlepší brankár.

(19:30, NS)

Rybia farma Gerlachov

farma ryb.jpg

http://ahoj.tv/firmy/detail/obchod_rybia_farba_gerlachov.html 

 

Diskusia
Pridať komentár