Skvelý futsalový zápas medzi Slovenskom a Ukrajinou spoznal víťaza štyri sekundy pred koncom

3734x
22. Február 2023
Reprezentácia Slovenska na východe bojovala do konca
Reprezentácia Slovenska odohrala skvelý zápas proti Ukrajine 
 
V bardejovskej športovej hale sa uskutočnil prvý z dvoch prípravných medzištátnych futsalových zápasov medzi ženskými reprezentáciami Slovenska a Ukrajiny.
 
Aj keď hostky boli favoritkami, duel bol viac než vyrovnaný a v skvelej kulise si diváci i samotné aktérky prišli na svoje.
 
 
V úvode sa oba celky oťukávali, no od prvých minút išli naplno a svojim súperkám nič nedarovali. V jedenástej minúte sa Slovensko ujalo vedenia, keď sa strelecky presadila Rybanská a poslala svoj tím do vedenia.
 
O tri minúty však presne mierila do svojej vlastnej brány Chomová a bolo vyrovnané – 1:1. Týmto výsledkom sa skončila aj úvodná dvadsaťminútovka.
 
POZRITE SI BOHATÚ FOTOGALÉRIU:
 
Po zmene strán Ukrajinky udreli po niekoľkých sekundách a Shulha otočila skóre na 1:2. Domáce Slovenky však naďalej bojovali a mnohými peknými akciami rozlieskali zaplnené hľadisko i samotný fanklub.
 
Štyri minúty pred záverom sa podarilo vyrovnať Valovej a Slovensko mohlo razom aj skóre otočil a zvíťaziť, keď v závere malo niekoľko šancí, no do vyložených góloviek sa dostali aj ženy z Ukrajiny.
 
Keď sa už zdalo, že sa atraktívny duel skončí nerozhodne, štyri sekundy pred koncom hosťujúca Tytová strelila víťazný gól Ukrajiny. Skvelý zápas priniesol päť gólov a bol dobrou pozvánkou na odvetu, ktorá sa uskutoční už dnes (streda, 22. februára 2023) v športovej hale so začiatkom už o 16.30 hod. Príďte podporiť reprezentáciu Slovenska!
 
Slovensko – Ukrajina 2:3 (1:1). Druhý zápas bude 22.2.2023 o 16.30 hod.
(9:44, red)
Diskusia
Pridať komentár