Karol Grega podáva v Bardejove kvalitné výkony

123x
08. December 2015

Karol Grega podáva v Bardejove kvalitné výkony

12319419_1064723243568659_2105378068_n.jpgČíslo dresu: 10

Vek: 28 rokov

Výška/váha: 170cm / 69kg

Preferovaná noha: ľavá

Obľúbený klub / hráč: Barcelona / Messi

Prezývka: Kajo, Červenofúz, Biely tesák

Karol Grega je odchovancom košického klubu RCS, s ktorým dokonca vyhral Slovenskú extraligu a zahral si aj vo futsalovej Lige Majstrov. Do Bardejova prišiel už pred rokom, spolu s celou košickou enklávou. Už v minulej sezóne bol najlepším strelcom, tohto roku svoje gólové kvality opäť potvrdzuje, keď zatiaľ strelil gól v každom zápase, naposledy v Starej Ľubovni dokonca oba góly Bardejova a doma proti Popradu.

Kajo vyniká hlavne rýchlou kľučkou a presnou tvrdou strelou. Výborne funguje spolupráca medzi nim, Kočišom a Hrabčákom, všetci traja pôsobili spolu v RCS Košice. V súkromí je veľmi skromný a na ihrisku na prvý pohľad tiež trošku nenápadný, o to viac smrtiace sú jeho akcie.

V tomto ročníku je zatiaľ najlepším strelcom Partizána, ale čo je oveľa lepšia štatistika, strieľa veľmi dôležité góly. V prvom zápase rozhodol o víťazstve nad Humenným 4 sekundy pred koncom, v druhom zápase proti Košiciam dal dôležitý gól na 3:2 a v tom treťom dal pri výhre 2:1 v Starej Ľubovni dokonca oba góly. V šatni je obľúbeným tercom doťahovačiek, ale berie to športovo a je v kolektíve obľúbený. Momentálne mu v Bardejove hľadáme priateľku, aby sme ho dokázali v klube udržať na stálo.

V Bardejove sa mu veľmi páči a čo je dôležitejšie, aj sa mu veľmi darí a tak mu prajeme veľa ďalších športových úspechov a hlavne nech vybojuje postup pre Partizán Bardejov.

(17:45, NS)

Diskusia
Pridať komentár