Bardejovský benefičný bál napíše svoju prvú kapitolu, výťažok pôjde na detské oddelenie

4004x
08. Január 2023
Príďte do skvelej spoločnosti v piatok tretieho februára
 
Tretieho februára sa v krásnych priestoroch reštaurácie STODOLA uskutoční prvý ročník Bardejovského benefičného bálu.
 
Aj vy sa môžete stať súčasťou tejto JEDINEČNEJ udalosti. Privítame Vás v priestoroch reštaurácie STODOLA v Bardejove s úžasným jedlom, skvelou HUDBOU, bohatou TOMBOLOU, no predovšetkým s dobrou náladou.
 
Ako hlavný hosť večera sa predstaví talentovaná víťazka 38. ročníka Košického zlatého pokladu, Bardejovčanka SLÁVKA TKÁČOVÁ spolu s hudobným partnerom Jamesom Evansom.
 
Ale Bardejovský benefičný bál nie je len o zábave. Je aj o POMOCI. Pomoci tým, ktorí to potrebujú. Preto 10 eur z každej zakúpenej vstupenky poputuje na dobročinnú zbierku pre Detské oddelenie NsP sv. Jakuba v Bardejove.
 
Bál sa uskutoční v krásnych priestoroch reštaurácie STODOLA 
 
Spojte príjemné s užitočným a staňte sa aj VY súčasťou tejto VÝNIMOČNEJ udalosti. Nehľadiac na to kto sme, čo sme, kde pracujeme, spojme sa pre spoločnú vec... pre pomoc druhým. Neváhajte a zakúpte si Vaše lístky už DNES, pretože ich počet je obmedzený. Tešíme sa na Vás.
 
Dátum: 3.2.2023
Miesto: Reštaurácia Stodola
Cena lístka: 40 eur
V cene lístka: prípitok, predjedlo, 2x večera, občerstvenie, káva, fľaša vína pre pár a príspevok 10 eur na Detské oddelenie NsP sv. Jakuba v Bardejove
Zabávať Vás bude skvelá hudobná skupina ELEMENT
Predaj vstupeniek na telefónnom čísle 0902414533 alebo nás môžete kontaktovať prostredníctvom emailu bardejovskybeneficnybal@gmail.com.
(20:22, r)
Diskusia
Pridať komentár