Hokejista Martin Kalináč bojuje o striebornú prilbu

45x
01. December 2015

Hokejista HC 46 Bardejov bojuje o striebornú prilbu

kalinac.jpgHlasujte za najlepšieho hráča 1. hokejovej ligy v mesiaci november! Hokejista s najväčším počtom získaných hlasov bude celý nasledujúci mesiac nosiť STRIEBORNÚ PRILBU. Hlasovanie trvá do 10. decembra.

V ankete je Martin Kalináč z HC 46 Bardejov. Okrem neho má v ankete zastúpenie uz klub Detva, Senica, Trnava a Nové Zámky. 

Martin Kalináč:

Center HC 46 Bemaco Bardejov ovládol novembrové kanadské bodovanie s 18 bodmi (4+14). Vlani najproduktívnejší hráč súťaže bodoval v každom novembrovom dueli. Na 23-ročnom útočníkovi možno obdivovať exkluzívne prihrávky. 

Hlasovať môžete tu: http://prvaliga.sk/strieborna-prilba 

Podmienky hlasovania:

- každý užívateľ môže hlasovať v jednej samostatnej ankete iba raz;

- pred hlasovaním sa užívateľ musí prihlásiť cez svoje facebookove konto;

- bez prihlásenia cez facebook nebude umožnené užívateľovi hlasovať v ankete;

- po ukončení hlasovania bude vyžrebovaný jeden náhodný hlasujúci, ktorý získa dres od firmy 3b - výhercu kontaktujeme po ukončení hlasovania na jeho e-mail a jeho meno a priezvisko bude zverejnené aj na webovej stránke www.prvaliga.sk

- výherca si môže vybrať medzi dresom svojho obľúbeného prvoligového tímu z ponuky 3b (Bardejov, Humenné, Michalovce, Detva, Spišská Nová Ves, Liptovský Mikuláš, Prešov), alebo s motívom slovenskej hokejovej reprezentácie);

(20:20, r)

 

Diskusia
Pridať komentár