Vyhrali aj tretí zápas, sú prví

2x
01. December 2015

Vyhrali aj tretí zápas

futsal BJ-Humenné (6).JPG

Mužstvo podržal brankár Pangrác (druhý zľava)

 

Bardejovskí futsalisti odohrali už tretí zápas, prvýkrát však na palubovke súpera. Tento raz cestovali do Starej Ľubovne, kde ich čakal neznámi celok, no už podľa doterajších výsledkov bolo zrejmé, že perie doma ľahko nepustí.

To sa potvrdilo aj v samotnom zápase.  Bardejovčania na začiatku stretnutia pozorne bránili a zvykali si na malú halu i na iný, gumený povrch. Postupne sa dostávali čoraz viac do hry, útočili hlavne po krídlach. Niekoľko kvalitných zákrokov predviedli obaja brankári. Hostí poslal do vedenia až v samom závere Grega, keď technickou strelou nedal domácemu brankárovi šancu – 0:1.  Po zmene strán mali viac z hry Bardejovčania, častejšie sa dostávali pred brankára i viackrát vyskúšali jeho pozornosť nebezpečnými strelami. Grega po peknej prihrávke od Kuhajdíka pridal druhý gól – 0:2. Šance mali aj domáci, no proti bol gólman Pangrác. Ten inkasoval až v samom závere. Bardejovčania ale už vedenie z rúk nepustili a zvíťazili 2:1.

„Na zápas sme išli s jednoznačným cieľom vyhrať.  Stará Ľubovňa odohrala kvalitné zápasy a nechceli sme ju podceniť. V úvode mali viac z hry domáci, no postupne sme sa oťukali a dostali sme sa do šancí, z ktorých padli aj dva góly. Na oboch stranách boli skvelí brankári, ktorí svoj celok podržali. Prekvapila ma sila domáceho kolektívu. V kombinácii s halou a ich pohyblivosťou si myslím, že doma ešte olúpia niektorých favoritov,“ prezradil kapitán Bardejova Norbert  Sališ.  Bardejov sa najbližšie predstaví doma, v sobotu privíta Poprad.

 

Bardejovské Kúpele-Stará Ľubovňa – Partizán Bardejov 1:2 (0:1)

Góly za Bardejov: Vresilovič – 2x Grega

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Pangrác – Kuhajdík, Grega, Kočiš Hrabčák, Cuj, Sališ, Voroňák, Valko, Lipták, Babej

 

Tabuľka:


1. Partizán Bardejov 3 3 0 0 11:7 9 bodov
2. Angels Humenné 3 2 0 1 14:8 6 bodov
3. Grizzly Slovakia Košice 3 2 0 1 12:10 6 bodov
4. K CORP Poprad 3 1 0 2 19:16 3 body
5. Bardejovské Kúpele SL 3 1 0 2 10:10 3 body
6. FK Tipos Prešov 3 0 0 3 7:22 0 bodov

(16:25, j)

Diskusia
Pridať komentár